GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Božićna čestitka gradonačelnika Kutine


Drage sugrađanke i sugrađani,

Božić je blagdan ljubavi i mira, obiteljskog zajedništva i ljudske solidarnosti.
Neka Vam nadolazeći božićno-novogodišnji blagdani donesu osmijeh i radost, a godina koja dolazi ispunjenje svih osobnih želja i poslovnih planova. Naša je želja da i dalje, uz vašu pomoć, pronalazimo nova i kvalitetnija rješenja u izgradnji naše lokalne zajednice te da naš grad Kutinu zajedno učinimo još ugodnijim za život.
U tom cilju ove godine smo započeli niz projekata kao što su projekti energetske učinkovitosti naših škola i vrtića. Očekujemo da ćemo novim mjerama i realizacijom projekta poduzetničkog inkubatora pojačati gospodarsku aktivnost i stvoriti uvjete za otvaranje novih radnih mjesta. Izdvajajući značajna sredstva za financiranje kupnje udžbenika, subvencije prijevoza učenika i dodjele stipendija, želimo mladim obiteljima omogućiti kvalitetno okruženje u kojem će moći ostvariti siguran i perspektivan suživot u našoj zajednici.

Uz želje da Božić provedete sa svojim obiteljima i prijateljima u veselom blagdanskom raspoloženju, svim građanima želim sretne i blagoslovljene božićne blagdane i uspješnu i sretnu novu 2018. godinu.


                                                S poštovanjem 
                                                                                       
                                                                             
 gradonačelnik, Zlatko Babić

 22.12.2017. - DruštvoBroj čitanja: 755 ... Autor: Radio Moslavina ...