GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Zlatne i trule dunje


KCM - Kulturni centar mladih Kutina na prigodnoj je svečanosti dodijelio godišnje nagrade Zlatne i trule dunje, za najveći odnosno najmanji doprinos za mlade u gradu Kutini. Bila je to prilika da se KCM zahvali svima koji su na bilo koji način pomogli radu udruge u 2017. godini.

Priznanja za izniman doprinos dobili su Kristijan Šamarinac, Matija Sekulić - Bistro "Servus" Kutina, Mišel Novosel, Petar Ljevar Pero, Srećko Poljak - Caffe Bar Indeks, Denis Erdelji, Kresimisch Certic, Igor Košutić - Vina Košutić, Igor Roginek - ACT Grupa i Jurica Kinderman - Hoodoo Bar.

Nagrada van kategorije za doprinos mladima dobila je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta, Jasminka Molnar .

Trula dunja je otišla u ruke Turističkog vijeća Kutine zbog toga što je na svojoj sjednici održanoj 14.03.2017. godine donijelo odluku o nepodržavanju i nefinanciranju festivala 19. Organizirani kaos 2017. godine.

Zlatna dunja je pripala Sportskom centru Kutina. "Zbog iznimne angažiranosti i razumijevanja koje je ravnatelj ove institucije pokazao prema mladima i udrugama za mlade u gradu Kutini, što se posebno pokazalo kod organizacija koncerata grupe MORT, Krankšvester i Demontaže. Ali, isto tako zbog ljubaznosti, profesionalizma i pomoći koja je iskazana kod 19. Organiziranog kaosa, te već sad kod planova za 20. organizirani kaos koji će se održati 2018. godine. Osim ovih činjenica, Sportski centar oko sebe okuplja veliki broj djece i mladih ljudi iz grada Kutine i okolice. Uči ih zdravom načinu života, timskom radu, predanosti i usmjerenju talenta.

Zbog svega ovoga iznimna nam je čast dodijeliti Zlatnu dunju Sportskom centru Kutina na čelu s prema mladima iznimno susretljivom ravnatelju gosp. Marcelu Vučetiću."

KCM zahvaljuje svima koji su poduprli rad KCM-a, ali i mlade u Kutini kroz proteklu godinu. Posebnu zahvalu i ljubav iskazali su svojim volonterima.

Kipiće Zlatne i trule dunje izradio je kutinski umjetnik Denis Erdelji.22.12.2017. - DruštvoBroj čitanja: 1542 ... Autor: Radio Moslavina ...