GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Otvorena priredba “Zimska čarolija u Kutini”


Na gradskom trgu u Kutini jučer je otvoren adventski program «Zimska čarolija u Kutini» koji će se pod pokroviteljstvom Grada Kutine održavati od 9. prosinca do 14. siječnja. 
Turistička zajednica kao organizator programa jučer je okupila djecu dječjih vrtića i mlade, koji su sudjelovali u božićnom programu u pratnji svojih odgajateljica i mentora, a koji je vodila Dora Brozović, predsjednica Dječjeg Gradskog vijeća Kutine.  

   Posjetitelje je otvarajući program „Zimska čarolija u Kutini“ pozdravio gradonačelnik Zlatko Babić, rekavši kako se nada da će ova priredba djeci i mladima uljepšati zimske praznike, te ih sve pozvao na korištenje klizališta na ledu.

 Kako nam je rekla Marijana Musij, zamjenica direktorice TZ Grada Kutine, jučer je na ledu u jednom trenutku klizalo 70 klizača, a klizanje je do 17 sati tijekom otvorenja bilo besplatno. „Cijena ulaznice za klizanje je 10 kn, dok najam klizaljki košta 5 kn, a omogućena je i kupnja sezonske ulaznice za 200 kn. Uz klizalište imamo i ugostiteljsku ponudu, te razne zabavne sadržaje namijenjene prvenstveno djeci, a programi će biti pojačani za Božić i Novu godinu“. 

 U programu otvorenja su sudjelovala djeca Dječjeg vrtića, mažoretkinje i mali zbor OŠ Vladimira Vidrića, a sve je završilo predstavom za djecu «Kako je Snjeguljica spasila Božić“ u kostimima Rent-a funa. U programu je nastupila i pobjednica kutinskog talent show-a Sofije Pelin, uz klizanje na ledu i glazbu grupe Boje noći, a program otvorenja u večernjim satima završio je uz disco večer na ledu uz DJ Tomeka. 

   Predstavnici Grada Kutine u večernjim satima upalili su drugu adventsku svijeću uz molitvu koju je vodio đakon Hrvoje Zovko. 
Program po danima dostupan je na službenoj gradskoj stranici Grada Kutine www.kutina.hr, kao i na web stranicama Turističke zajednice. (gp/ml)10.12.2017. - DruštvoBroj čitanja: 1324 ... Autor: Radio Moslavina ...