GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

»Oni koji sanjaju» - mjuzikl u Noći kazališta


Bogat vikend u Noći kazališta u organizaciji POU Kutina bit će upamćen po premijeri romantičnog mjuzikla "Oni koji sanjaju". Srednjoškolska kazališna skupina POU Kutina ovaj je mjuzikl izvela pred prepunom dvoranom u Noći kazališta, a glumci amateri naše su mlade nade glume, pjesme i plesa, svega onoga što čini jedno kazalište.
 U središtu predstave «Oni koji sanjaju» nalaze se glumci Anja Sokol i Krešimir Pavličić, par koji se usudio sanjati u mjuziklu koji promiče ljubav, hrabrost i upornost u ostvarenju svojih želja.Uz glumačku družinu koju su činile: Petra Burigo, Dora Štetić, Noemi Molnar, Nika Dražetić, Marija Gašo i Bruno Pavličić mjuzikl je bio potpun, a scenografija, kostimi i rasvjeta doprinijeli su izvrsnom ugođaju prošlih vremena zapadnog svijeta, jazz klubova, stepa, garderobe toga vremena.


 Posebno treba pohvaliti tehničare Hrvoja Tomca i Andreja Philippsa bez kojih predstava ne bi bila tako dojmljiva. Predstava koja je počela kao ideja glavnih glumaca realizirana je u režiji prof. Sanje Horvat Sokol i u produkciji POU na čelu s ravnateljicom Jasminkom Molnar. Ravnateljica  je prof. Sanji Horvat Sokol zahvalila na stručnoj podršci, a na kraju predstave čestitao joj je i gradonačelnik Kutine, Zlatko Babić. (gp/ml)

 

 27.11.2017. - KulturaBroj čitanja: 675 ... Autor: Radio Moslavina ...