GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

15 days of happiness – M 18


M 18 jučer je premijerno u Domu kulture izveo ovogodišnji koncert pod nazivom „15 days of happiness“. Plesni ansambl M 18 nikada samo ne plešu, već pokretom i glumom pričaju priču, poručuju i inspiriraju mlade, ali i one malo starije, na pozitivan stav prema životu, počevši od pozitivnog stava prema samome sebi, što nije laka misija.
  
 I sinoć su na tom tragu pokazali što sve mogu mlade snage Kutine učiniti i ostati svoji, pozitivni i optimistični. Priča „15 days of happiness“ potraga je za srećom na koju se dao Krešimir Pavličić u glavnoj ulozi.
Tražeći sreću u novcu, moći ili putovanjima nije ju pronašao. Tek okrećući se samome sebi svojim bliskim prijateljima i obitelji pronašao je put do sreće koji su glazbom i pokretom dočarale sve formacije tima M 18 na čelu s jezgrom plesača iz Brazila. Kutinčani su uz Brazilce puno toga naučili. Uz plesne pokrete odrasli su, ojačali su svoje tijelo i karakter što je vidljivo gledajući kutinsku mladež od prvih koraka do danas. 
 No tu su i nove mlade generacije koje u sve većem broju plešu i sa zadovoljstvom se druže u M 18. Iz uvodnog govora Diega  možemo biti ponosni što Kutina ima potencijala biti dobrim domom strancima koji ostaju i postaju naši ravnopravni sugrađani.
Ta pozitivna slika Kutine koju širi M 18 i koju široj publici prenose obično svojim najvećim godišnjim koncertom, ono je što Kutini treba i čemu se Kutina raduje, a najbolji je pokazatelj četiri dana pune dvorane Doma kulture. I večeras nakon jučerašnje dvije predstave u kojoj je nastupilo više od 100 plesača, na redu su dvije predstave od 17.30 i 19.30. (gp/ml)

24.11.2017. - DruštvoBroj čitanja: 1496 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS