GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

XIX. Kutina Open


GALERIJA FOTOGRAFIJA

U jednom izvrsnom ozračju održan je 19.internacionalni kickboxing kup 'Kutina Open 2017' u sportskom centru Kutina. Natjecalo 364 natjecatelja u 522 starta iz 73 kluba (Slovenija, Mađarsaka, Bugarska, Austrija, Bosna i Hercegovina i Hrvatske).Borbe su se odvijale u 6 sportskih disciplina; point fighting, light contact, kick light, fullcontact, low kick, K-1rules. 
Sve prisutne natjecatelje i goste je pozdravio predsjednik kluba Josip Marić,a u ime HKBS-a natjecateljima se obratio predsjenik saveza Tomislav Bilandžić.
Natjecanje je otvorio kutinski gradonačelnik ing. Zlatko Babić.
U odličnim borbama Kutinjani su u ukpnom poretku ostvarili odličan rezultat, zbog nemogućnosti nastupa nekih svojih ponajbljih natjecatelja ( Ante Opačka, Anamarije Čvrk)
Najbolji rezultat je ostvarila europska prvakinja starija kadtkinja Doris Magdić koja je osvojila prvo mjesto u light contactu i kickk lightu . Pokazala je veliku sigurnost i dominaciju u ovim disciplinama, te se očekuju od nje odlični rezultati u starijim dobnim skupinama.
Odlično je radio junior Đuro Martinović u kategoriji -69kg osvojivši 1.mjesto u kick lightu i 2.mjesto u light contactu. 
Aziz Mudrov je osvojio 2.mjesto u LK – Junior -81kg.
Vrlo dobro je radio i Tomislav Martinović u istoj skupini u kick lightu je osvojio 2.mjesto i light contactu i 3.mjesto u light contactu.
Slađana Rajčević osvojila je u kategoriji +70kg seniorke 1.mjesto i 2.mjesto juniorke -65kg.
Luka Desić osvojio 2.mjesto u LC-57kg juniori, kao i Šimun Filipović u kicklightu-63kg SK.
Svoje borbe odlično je odradio mlađi kadet Vanja Burmudžija point fightingu osvojiši dva prva mjesta u -37 i -42kg .
Od mlađih kadetkinja najbolje se plasirala Anđelina Filipović osvojivši drugo mjesto u -32kg.
Kod dječaka Patrik Šulc je zauzeo je u -28kg zauzeo 3.mjesto,kao i Patrik Šimunović u-28kg.
Kod starijih kadetkinja Lara Gamauf je zauzela 3.mjesto u 42kg.
Turnir je odlično vodilo 30 nacionalnih i međunarodnih sudaca,tako da se može reći da je sportska pravda odlično provdena pod budnim okom predsjednika sudačke organizacije Davorom Milakovićem i delegatom natjecanja Romeom Dešom.20.11.2017. - SportBroj čitanja: 1063 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS