GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Godišnji koncert Kutinskih dunja


Kutinske dunje održale su svoj godišnji koncert u punom Domu kulture. Kutinčani vjerno prate ovaj ženski vokalni sastav koji je iz nekadašnjih Dunja promijenio ime u Kutinske dunje, pod kojim djeluju desetak godina.Pod voditeljskom palicom prof. Tomislava Brajdića Kutinske su dunje otvorile sinoćnji koncert s nekoliko moslavačkih pjesama, a kasnije su se nizale i obrade poznatih uspješnica naše zabavne glazbe.U goste su pozvale ženski vokalni sastav Rusalke s Lanom Moslavac na bisernici, dok su im članice ŽVS SiDone podršku dale iz prvih redova dvorane.

Uz Kutinčanke, nastupili su i sussjedi, KUD Medjuwodje iz Garešnice, te zbor FA Ivan Goran Kovačić iz Siska koji su se rado odazvali pozivu slavljenica.

Kutinski glazbenici Dalibor Prochazka, Jasenko Horvat, te Saša Begović Matošković također su bili gosti godišnjeg koncerta Kutinskih dunja, a koncert su završili svi izvođači zajedno.

Kutinske dunje glazbenu večer održale su pod pokroviteljstvom Grada Kutine i Sisačko moslavačke županije, a na uspješnom koncertu zahvalio im je gradonačelnik Kutine, Zlatko Babić. (gp/ml)12.11.2017. - KulturaBroj čitanja: 1109 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS