GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Nina Kraljić i gosti - »Od srca za Kutinu»


Dan grada Kutine ove je godine obilježen uspješnim koncertom Nine Kraljić i njezinih gostiju koji je održan u punom Domu kulture pod supokroviteljstvom Grada Kutine, a u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta.




Nina Kraljić ovaj je puta pjevala pred domaćom publikom jer je uz Lipovljane, kako je rekla, povezana i s Kutinom na više načina.



Nina je nastupila u društvu trojice glazbenika, a zajedno čine Nina Kraljić Kvartet koji je jučer pokazao koliko je širok spektar njihovih glazbenih interesa, koji se kreće od vlastitih pjesama s prizvukom sjevera, obrada kvalitetne domaće i strane glazbe, pa sve do makedonskog etna.



Poseban gost večeri bila je, Doris Karamatić na harfi koja je pokazala da se harfom može postići sjajan zvuk poznatih pop i rock uspješnica, što je sve bilo pojačano i Nininim osebujnim vokalom.





Nina je na ovom koncertu dala priliku i mladim plesačima iz ŠPK To step iz Siska, te pobjednici kutinskog Talent show-a Sofiji Pelin, učenici 6. razreda OŠ Zvonimira Franka koja je izvela dvije poznate pop pjesme.







Uz odličnu rasvjetu, dimne efekte i ozvučenje posjetitelji koncerta uživali su ponajprije u Nininim bogatim vokalnim sposobnostima, a na kraju koncerta mladoj pjevačici (koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu), zahvalili su  ravnateljica POU Kutina Jasminka Molnar, te gradonačelnik Kutine Zlatko Babić.



11.11.2017. - Kultura



Broj čitanja: 1211 ... Autor: Radio Moslavina ...