GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Policija i građani zajedno uz Dan grada


GALERIJA FOTOGRAFIJA

video: Sigurnost i povjerenje na glavnom trgu

video: izjava Zlatka Babića, gradonačelnika Kutine

video: izjava Predraga Fitnića, načelnika Policijske postaje Kutina


   Vijeće za komunalnu preventivu Grada Kutine u suradnji s Policijskim postajama temeljne i prometne policije uz Dan grada danas je na središnjem trgu predstavila aktivnosti i opremu policije te projekte za povećanje razine sigurnosti građana.
U suradnji građana i policije podiže se razina opće sigurnosti i sigurnosti u prometu. Ova akcija dio je preventivnih aktivnosti policije i otvaranja prema zajednici o čijoj sigurnosti brine. Ove godine u akciji je naglasak stavljen na opasnost kojima građana prijeti od neovlaštenog držanja oružja u svojim kućama.
   Načelnik Policijske postaje Kutina Predrag Fitnić zato je podsjetio građane da je u tijeku kampanja Manje oružja, manje tragedija u kojoj građani bez kazni i ikakvih posljedica mogu predati oružje Policiji.
„Vrlo je važno da građani od malena imaju osjećaj za suradnju s policijom. Vrlo je važno da se razvija prijateljski odnos između policije i građana, jer stvar je u preventivi.“, istaknuo je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić te je izrazio zadovoljstvo akcijom i suradnjom s policijom. "Građani Kutine su sigurni zahvaljujući našoj policiji, ali i sami građani daju veliki doprinos zajedničkom osjećaju sigurnosti na području Grada Kutine i na tome im zahvaljujem."
   Najviše zanimanja za rad policije pokazali su najmlađi Kutinčani koji su kroz igru i druženje s policajcima naučili kako se ponašati u prometu, što napraviti u slučaju opasnosti. „Policajci su prijatelji građanima.“ poručili su policajci.
   Gradonačelnik Kutine na kraju je pozvao građane Kutine na suradnju s policijom, osobito s kvartovskim policajcima, jer preventivom se znatno povećava sigurnost grada i građana. (nb)

8.11.2017. - DruštvoBroj čitanja: 1050 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS