GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

U Kutini održano prvenstvo Hrvatske u krosu


Atletski klub Moslaivna Kutina bio je domaćin Prvenstva Hrvatske u krosu u krosu. Nastupilo je 250 natjecatelja iz 27 klubova iz cijele Hrvatske.
Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić svim je sudionicima poželio dobrodošlicu u Kutini i uspjeh u natjecanju te je čestitao AK Moslavina na rezultatima na brojnim natjecanjima te na uspješnoj organizaciji Prvenstva Hrvatske. „Zbog naših atletičara Kutine je poznata u Hrvatskoj. Vjerujem da će i svijet upoznati Kutinu zbog uspjeha naših atletičara te im želim ostvarenje cilja i nastup na Olimpijskim igrama 2020.“ rekao je Zlatko Babić.
Kutinski mladi atletičari dokazali su svoju vrijednost te su u Kutini na Prvenstvu Hrvatske u krosu osvojili 4 naslova državna prvaka. Eelena Pazman pobjedila je u utrci juniorki na 4 km. Karlo Ciban pobjednio je u utrci mlađih juniora na stazi duljine 4 km. Florijan Rožić u konkurenciji kadeta bio je najbrži u utrci na 2 km. Marko Majer pobjednik je utrke duljine 1 km u konkurenciji mlađih kadeta. (nb)6.11.2017. - SportBroj čitanja: 815 ... Autor: Radio Moslavina ...