GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Nova lutkarska predstava otvorila Mjesec knjige


Knjižnica i čitaonica Kutina otvorila je Mjesec Knjige novom lutkarskom predstavom Jadranke Del Ponte pod nazivom: “Gusar zbrkobrk i balerina Jozefina”.


Izvedena u djeci dobro poznatom kutu za najmlađe u prostoru kutinske Knjižnice ova je predstava naznačila i početak nove kreativne sezone plodne autorice, ne samo lutkarskih predstava, već i redaka posvećenim djeci, Jadranke Del Ponte.“Gusar Zbrkobrk i balerina Jozefina” odvele su djecu u novi svijet, gdje se susreću mašta i realnost i iz koje uvijeke mogu puno toga naučiti. Sjajne lutke i kompletna scenografija Jadranke Del Ponte, uz nastup njezinih kolegica, djelatnica Knjižnice, jamac su kvalitete kako ranijih, tako i ove, po svemu posebne predstave.
Sljedeća predstava gusara i balerine je večeras u dva termina od 17.30 i 18.30, te u ponedjeljak 21. listopada, također od 17.30 i 18.30. Cijena ulaznica je 15 kn i možete ju rezervirati u Knjižnici i čitaonici Kutina, ili otići na web stranicu Knjižnice gdje imate upute i za on line rezervaciju.(gp/ml)

20.10.2017. - KulturaBroj čitanja: 826 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS