GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Radni sastanak gradonačelnika s predstavnicima ministarstava gospodarstva i poljoprivrede


Industrijsko logistička zona sa 120 hektara slobodnog zemljišta po povoljnoj cijeni prilika je za investitore te je stoga potencijal gospodarskog razvoja Grada Kutine. O tome je na radnom sastanku gradonačelnik Kutine Zlatko Babić izvijestio Maria Antonića, tajnika Ministarstva gospodarstva, Krešimira Ivančića, pomoćnika ministra poljoprivrede i Vjerana Vrbanca, predsjednika Uprave agencije HAMAG BICRO, provedbene agencije Ministarstva gospodarstva. Gradonačelnik Kutine dodao je kako je počela i gradnja potrebne infrastrukture u Industrijsko-logističkoj zoni na južnom ulazu u Kutinu.

 

 

     Mario Antonić, državni tajnik Ministarstva gospodarstva rekao je kako je ta nova zona jedna od rijetkih poslovnih zona sa velikim potencijalom gospodarskog razvoja te je istaknuo i niz prednosti kutinske poslovne zaone. "Vjerujem kako će ta zona biti zanimljiva i poduzetnicima iz Zagreba koji bi preseljenjem poslovanja u Kutini znatno smanjili troškove.

 


 

     Gradonačelnik Kutine i sudionici radnog sastanka pozvali su potencijalni investitore i kutinske poduzetnike da iskoriste mogućnosti za razvoj svog poslovanja i ostvarenje svojih poslovnih poduhvata te su im obećali učinkovitu i brzu suradnju. (nb)
13.10.2017. - GospodarstvoBroj čitanja: 679 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS