GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Dječji tjedan – Ljubav djeci prije svega


Dječji tjedan 2017. u organizaciji Koordinacije Kutina grad prijatelj djece ove je godine započeo Biciklijadom i rolijadom u organizaciji Društva Naša djeca Kutina na poligonu HAK-a, a nastavio se kreativnim radionicama Društva naša djeca.

 

 “Štrumfastična eko priča” kazališna je predstava kazališne družine POU Kutina “Mali glumci za veliki pljesak” u režiji sestara Rašo koja je za učenike prvih razreda i vrtićance jučer izvedena u Domu kulture.  

 

 
Obilježavanje dječjeg tjedna nastavljeno je i danas info štandom ispred Robne kuće gdje su članovi Dječjeg gradskog vijeća na čelu sa Dorom Brozović dijelili letke i inoformirali građane o pravima djece na štandu “Ljubav djeci prije svega” na kojem ih je posjetio i kutinski gradonačelnik Zlatko Babić.

 

 

Voditeljica Koordinacije Renata Vlahek rekla nam je kako se Dječji tjedan u Kutini obilježava u suradnji s ustanovama i udrugama Grada Kutine s ciljem promicanja prava djece i ukazivanja na njihovo poštivanje.


Obilježavanje Dječjeg tjedna nastavlja se i sutra održavanjem manifestacije Dani kruha, koja će umjesto na gradskom trgu biti održana na gradskoj tržnici zbog izgledne kiše.
Dani kruha
trajat će od 10-14 sati, a i ovom će prilikom biti proglašeni najbolji uratci.    Jesenski susreti izviđača 2017. u organizaciji Odreda izviđača Betlehem  također su dio programa planiranog tijekom vikenda, dok se POU Kutina uključilo s festivalom kazališnih predstava za djecu “Idem i ja u kazalište” koja će ovoga vikenda ponuditi djeci nekoliko zanimljivih kazališnih predstava. Sutra od 18 sati ponovno je na repertoaru kazališna predstava “Štrumfastična eko priča”, u subotu je u 16 sati na repertoaru kazališna predstava Pčelice pazi, Kazališta Don Hihot, dok je u 18 sati predstava istog kazališta “Desetka like”. U nedjelju su na repretoaru dvije predstave. Od 15 sati to je Kazalište Smješko s predstavom “Znakovi za najmanje”, dok je od 16 sati predstava Princeza i svinjar, dok je od 18 sati na repertoaru predstava “Moja obitelj i jedan jež”. Više informacija o svakoj predstavi možete pogledati u kalendaru događanja. (gp/ml)5.10.2017. - DruštvoBroj čitanja: 1256 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS