GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

III. dvoranski turnir SK Koros Kutina


"Streličarski klub Koros Kutina u Sportskom centru Kutina organizirao je međunarodni dvoranski turnir kategorije "World Archery 2x18m". U svojem trećem izdanju turnir je tradicionalni. Na turniru kutinskog streličarskog kluba prvi puts su sudjelovali i streličari iz Austrije, Ovo je prvi puta da su na našem turniru sudjelovali i streličari iz Austrije te streličari iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.SK Koros je na turniru bio zastupljen sa podmlatkom i jednim iskusnim veteranom:
Stublija Nina, Goli luk, djevočice do 12 godina
Kery Gabrijel, Goli luk, dječaci do 12 godina
Sušac Marko, Goli luk, dječaci do 12 godina
Milihin Moreno, Goli luk, dječaci do 14 godina
Novaković Anđelko, Standardni luk, kadeti
Radojčić Nikola, Instinktivni luk, veterani

Seniorskih predstavnika kutinski SK Koros nije imao zbog angažmana na organizaciji turnira.Svi predstavnici SK Koros su se okitili medaljama:
Nina Stublija - srebrna medalja
Gabrijel Kery - zlatna medalja
Marko Sušac - srebrna medalja
Moreno Milihin - srebrna medalja
Anđelko Novaković - srebrna medalja
Nikola Radojčić - zlatna medaljaNa turniru su ostvarena i 3 nova državna rekorda i to u kategoriji goli luk, djevojčice do 12 godina i u kategoriji dugi luk, veterani. Rekord ostvaren za Dugi luk je ujedno popravio i seniorski rekord.

Organizacija turnira je prošla besprijekorno. Članovi SK Koros zahvaljuju svim sponzorima na dosadašnjoj pomoći i podršci s kojom su uspjeli organizirati njihov treći dvoranski turnir.
3.10.2017. - SportBroj čitanja: 812 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS