GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Udruga umirovljenika Petrokemije proslavila Dan starijih osoba


Udruga umirovljenika Petrokemije Dan starijih osoba proslavila je prigodnim programom te druženjem i zabavom u Domu u Husainu. Prigodni program izveo je domaći KUD Husain.

„Važne su naše godine života, ali važnije od toga je koliko je života u našim godinama. Jesmo umirovljenici, ali još smo mladi i želimo biti dio ovog društva kojem još uvijek možemo puno toga dati.“, složili su se umirovljenici Petrokemije sa svojim predsjednikom Brankom Stragom.„Zahvalni smo šte se i u Gradu Kutini obilježava Dan starijih osoba i što se vodi briga o njihovim potrebama. Ovaj dan nam je važan i zato da se svi okupimo, družimo i zabavimo.“, zaključio je predsjednik Udruge umirovljenika Petrokemije. 

Sonja Repić, zamjenica gradonačelnika Kutine pozdravljajući članove Udruge i goste zaželjela im je puno zdravlja te im je zahvalila na njihovom doprinosu u izgradnji i razvoju Kutine. „Vi nam još uvijek možete puno toga dati. Važno nam je vaše iskustvo, znanje i vaša mudrost. Želimo vam se i odužiti i nadamo se da ćete biti proaktivni i u Gradskom vijeću preko vaših dvoje vijećnika podsjećati nas na vaše potrebe.“, poručila je zamjenica gradonačelnika Kutine.
Davor Rakić, predsjednik Sindikata EKN Petrokemije poručio je umirovljenicima da će Petrokemija biti uz njih dok god je Petrokemije te je poručio kako se Petrokemija nalazi u još jednom presudnom trenutkuk, „ali, stvari se razvijaju u dobrom smjeru i nadamo se da će sve biti dobro pa ćemo nagodinu zajedno proslaviti 50 godina Petrokemije i 20 godina Stožera za obranu Petrokemije.“
Svečanost Udruge umirovljenika pozdravili su i predstavnici Udruga umirovljenika iz Kutine i Lipovljana s kojima Udruga umirovljenika Petrokemije njeguje prijateljske odnose i dobro surađuje. (nb)


3.10.2017. - DruštvoBroj čitanja: 885 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS