GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Počeo Tjedan cjeloživotnog učenja


Počeo je 11. Tjedan cjeloživotnog učenja kojega u Kutini organizira Pučko otvoreno učilište. Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih našla je svoje partnere diljem gradova Hrvatske s ciljem stavljanja naglaska na potrebu cjeloživotnog učenja.

 


Ravnateljica POU Kutina Jasminka Molnar najavila je  danas planirane aktivnosti koje počinju edukacijom građana o zaštiti od požara u kućanstvu u suradnji s JVP Kutina koje će danas održati zapovjednik JVP Mario Paluh.

 

 

 

Sutra u 17 sati za djecu je organizirana dječja engleska učionica «English game and crafts» za djecu od 5-7 godina koje vodi Ondina Sambolek, dok će sutra navečer putopisno predavanje održati poznati putopisac Davor Rostuhar predstavljajući novi projekt «Polarni san – prva ekspedicija na južni pol». 

  U srijedu od 17 do 20 sati za sve zainteresirane organizirana je Keramička radionica Udruge Terakota od 17-20 sati u Arcusu, dok je od 18.30- 20 sati otvorena baletna radionica voditeljice Vesne Kovačević. 

  U četvrtak od 16 – 17.30 ljubitelji šminkanja i oblikovanja frizure moći će štošta naučiti uz stručne savjete Renate Pavlak i Marije Mlojo. U subotu su organizirane dramske vježbe za djecu i mlade koje će voditi Jasminka Molnar i Tijana Gvozdenović. POU poziva građane svih generacija da pronađu nešto za sebe i učine korak više u svom cjeloživotnom učenju, pri čemu pozivaju građane i na njihovu web stranicu kako bi se informirali o mogućnostima cjeloživotnog učenja i edukacijama koje oni organiziraju od stranih jezika, do raznih vrsta osposobljavanja. (gp/ml)

 2.10.2017. - DruštvoBroj čitanja: 1206 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS