GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Osigurana bespovratna sredstva EU za projekt « „Učimo zajedno II“


Grad Kutina u suradnji sa Razvojnom agencijom ''Mrav'' pripremio je projekt „Učimo zajedno II“ u svrhu pružanja potpore uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolske odgojno-obrazovne ustanove, odnosno osiguravanja uvjeta za poboljšanje obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje učenika s teškoćama u razvoju. Ministarstvo je odobrilo sufinanciranje 27 pomoćnika u nastavi za 27 učenika, što je nešto više u odnosu na prošlu školsku godinu, te je time Grad Kutina osigurao 92% sufinanciranja cijelog projekta bespovratnim sredstvima iz EU fondova u iznosu od 4,5 milijuna kuna u iduće četiri godine odnosno zaključno sa školskom godinom 2020./2021.
 

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organiziralo je svečano uručivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Europskoga socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020., u petak 1. rujna 2017. godine u 10.00 sati u Velikom amfiteatru na Šumarskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu kojem je prisustvovao i gradonačelnik Grada Kutine, Zlatko Babić. 


 

Ugovore je uručila ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak uz nazočnost ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Mile Živčića.
4.9.2017. - DruštvoBroj čitanja: 1158 ... Autor: Radio Moslavina ...