GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Čestitka gradonačelnika povodom početka školske godine"Drage učenice i učenici, poštovani roditelji, prosvjetni radnici osnovnih i srednjih kutinskih škola, a osobito dragi prvašići!

Zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas i na početku nove školske godine zaželjeti puno radosti, uspjeha, zdravlja, zadovoljstva i ugodnih trenutaka u Vašim školskim sredinama.

Prvašićima  želim bezbrižan i sretan ulazak u čarobni svijet znanja, svijet  brojeva i slova, a svim  učenicima želim uspješan nastavak školovanja kroz stjecanje novih  vještina i  spoznaja ,stvaranje  novih te produbljivanje starih prijateljstava. I ja kao gradonačelnik nudim Vam svoje prijateljstvo i pozivam na suradnju tijekom školske godine.


Prosvjetnim radnicima i  roditeljima želim puno ljubavi , strpljenja i uspjeha u odgoju i obrazovanju naše djece koja će jednoga dana biti nositelji razvoja našega grada. Vi ste ona važna kap koja  u slapu života  pomaže izgraditi kvalitetne mlade ljude  koji će ponosno  nastaviti  naše započete programe.

Drage učenice i učenici, posebno prvašići, sve vas pozivam  na oprez u prometu, a osobito apeliram na  vozače da povećaju pozornost i vode brigu o sigurnosti naše djece  kako bi im omogućili sretan i siguran put od kuće do škole i nazad."


                                                                                                                                    
                                                                              Gradonačelnik  
                                                                                        
                                                                                                                                           
                                                                                    Zlatko Babić, dipl.ing.                                                              

4.9.2017. - DruštvoBroj čitanja: 607 ... Autor: Radio Moslavina ...