GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Obilježavanje Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja


Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, gradonačelnik, članovi Gradskog vijeća, predstavnici policije, predstavnici političkih stranaka i građani obilježili su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen obilježja kod Policijske postaje i Petrokemije te kod centralnog spomen križa u blizini kutinske crkve.
Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić čestitao je građanima Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te braniteljima Dan hrvatskih branitelja. „Danas se radujemo, slavimo ali i s velikim poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast hrvatskim braniteljima koji su, u nametnutom nam ratu, položili svoje živote za slobodu Domovine, stradalim braniteljima, obiteljima poginulih, nestalih i stradalih, i svima čija je patnja i žrtva omogućila stvaranje slobodne i demokratske Hrvatske.
Drage kutinčanke i kutinčani, budimo ponosi na svoje heroje, budimo ponosni na svoju povijest, istaknimo zastave Republike Hrvatske na svojim domovima, radujmo se zajedno i gradimo bolje i pravednije društvo!“, poručio je gradonačelnik Kutine.


7.8.2017. - DruštvoBroj čitanja: 947 ... Autor: Radio Moslavina ...