GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Budimo ponosni!


Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 05. kolovoza, dan je sjećanja na Vojno-redarstvenu akciju Oluja i jedan od najveličanstvenijih hrvatskih uspjeha i pobjeda u Domovinskom ratu.

Toga su dana prije 22 godina Hrvatska vojska i redarstvenici oslobodili kraljevski grad Knin i veliki dio okupiranog hrvatskog teritorija.

Na taj se dan radujemo, slavimo ali i s velikim poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast hrvatskim braniteljima koji su, u nametnutom nam ratu, položili svoje živote za slobodu Domovine, stradalim braniteljima, obiteljima poginulih, nestalih i stradalih, i svima čija je patnja i žrtva omogućila stvaranje slobodne i demokratske Hrvatske.

Stoga drage kutinčanke i kutinčani, budimo ponosi na svoje heroje, budimo ponosni na svoju povijest, istaknimo zastave Republike Hrvatske na svojim domovima, radujmo se zajedno i gradimo bolje i pravednije društvo !

U ime Grada Kutine, mojih suradnika i u svoje ime čestitam Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!


Gradonačelnik

Zlatko Babić, dipl.ing


4.8.2017. - DruštvoBroj čitanja: 739 ... Autor: Radio Moslavina ...