GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Film učenika OŠ Stjepana Kefelje - ide dalje


U jakoj međunarodnoj konkurenciji igrani film filmske družine OŠ S. Kefelje - „o+o“ prošao je selekciju i uvršten je u natjecateljski dio programa 9. Međunarodnog dječjeg TV Festivala "Dytiatko" koji se održava u Harkovu u Ukrajini od 6 do 9 rujna 2017. Film „o+o“ bit će prikazan i natjecati se u kategoriji kratkih dječjih igranih filmova od ukupno 116 filmova iz cijeloga svijeta koji će biti prikazani u sklopu festivala u više kategorija. Njih samo 12 natjecat će se u kategoriji igrani film - dječji autori.


 

 

 

“o+o“ spada u kategoriju igranih filmova-fantazije. Radnja cijelog filma vezana je uz nestanak dječaka Luke i misterioznog pojavljivanja neobične lopte. Neobični događaji u našoj školi izazvali su pozornost svih medija u zemlji. Djevojčica Marta je jako zabrinuta zbog Lukinog nestanka a u isto vrijeme pokušava ostvariti kontakt i odgonetnuti pojavu misteriozne lopte. Na koji su način povezani Luka, Marta i LOPTA otkrijte na jednoj od projekcija ovoga filma kojih će ,vjerujemo ,biti još i u našem gradu i školi.. 

Učenici koji su sudjelovali u stvaranju ovog uspješnog filma su: Mihaela Paluh, Martin Manwe Kurtz, Tonka Kurtz, Maja Karolj, Petra Domislović, Fran Kohek, Martina Petrak.

28.7.2017. - DruštvoBroj čitanja: 990 ... Autor: Radio Moslavina ...