GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Dani otvorenih vrata u Učeničkom domu Kutina


Kutinski Učenički dom u Crkvenoj ulici jedini je dom za učenike srednjih škola na području Sisačko moslavačke županije.

 


Dom je prepoznat na širem području te se tako za njega odlučuju učenici iz bliže I nešto dalje okolice Kutine kako bi pohađali jednu od dvije srednje škole u Kutini, SŠ Tina Ujevića ili Tehničku školu Kutina. Za koju god školu se odlučili učenici neće pogriješiti odabirom ove ustanove.

 

 

Vrijedni odgajatelji i kompletno osoblje na čelu s ravnateljicom Vesnom Vuković vode brigu o svakom pojedinicu I njegovim potrebama, te se tako nerijetko mnogi teško opraštaju pri odlasku iz ove  ustanove,  kada završe srednju školu. 

 

 

 Uz učenje i školske obaveze mladi su uključeni u brojne aktivnosti po vlastitiom odabiru i često se pronađu u raznim vidovima kreativnog djelovanja od likovnog, dramsko scenskog, literarnog, sve do sportskih aktivnosti. Kutinska ekipa prepoznata je i na županijskim  i državnim Domijadama gdje biva nagrađena brojnim priznanjima. 

 

U sklopu Dana otvorenih vrata u Učeničkom domu jučer su održane i brojne radionice koje su vodili odgajatelji Irena Šuljok, Džemila Lukač i Mario Hoško. Ove godine, kako je istaknula ravnateljica Vesna Vuković, Učenički dom upisuje 40 novih učenika, a danas su održani upisi u ljetnom roku. Informacije o jesenskom roku naći ćete na mrežnoj stranici Učeničkog doma Kutina.(gp/ml)13.7.2017. - DruštvoBroj čitanja: 982 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS