GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Međunarodni ljetni kamp


I ove godine kutinska udruga KOMA organizirala je Međunarodni volonterski kamp. Kamp je počeo 26. lipnja i traje do 7. srpnja. Radionice se održavaju u OŠ Mate Lovraka. 

 

 

Radionice se održavaju svaki radni dan od 10 do 14 sati u OŠ Mate Lovraka. “Imamo puno radionica, likovnih, jezičnih - radionica turskog, španjolskog, ruskog, ukrajinskog, njemačkog i engleskog. Imamo i likovne radionice, dramsku, plesnu, te sportsku.


 

U kampu sudjeluje 6 međunarodnih volontera iz Finske, Rusije, Ukrajine, Turske, Španjolske i Hrvatske, te desetak lokalnih volontera”, rekla nam je Dora Rakić iz Udruge KOMA koja već niz godina organizira i vodi Međunarodne kampove mladih u Kutini.


 

 

U četvrtak će biti organizirana završna priredba s održanih radionica kampa od 19 - 21 sat u OŠ Mate Lovraka, dok će u petak svi sudionici ovogogišnjeg kampa, djeca i volonteri imati tradicionalni party završnice. Dora Rakić ovom prilikom zahvalila je OŠ Mate Lovraka na ustupljenom prostoru za održavanje radionica. (gp/ml)4.7.2017. - DruštvoBroj čitanja: 936 ... Autor: Radio Moslavina ...