GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

#Izbori2017KT Vladimir Čavrak kandidat za župana predstavio se u Kutini


Vladimir Čavrak, kandidat za Župana Sisačko-moslavačke županije predstavio se u Kutini. Potporu mu daju Stranka rada i solidarnosti Bandić Milan 365, ORAH, HDRS, BUZ te Nezavisna lista hrvatskih branitelja Kutina i Josip Marić, kandidat za gradonačelnika Kutine.
Prof. dr. sc. Vladimir Čavrak je sveučilišni profesor makroekonomije i lokalnog ekonomskog razvoja na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Na Fakultetu je već 20 godina i u statusu redovitog profesora u trajnom zvanju, a prije toga radio je u javnom i poslovnom sektoru. Rođen je i živi u Letovancima, a u svom obraćanju na početku je kazao: „Nas nije okupila prošlost, koliko god mi o njoj govorili, analizirali je, mi prošlost promijeniti ne možemo, ali ono što možemo promijeniti i ono na što možemo utjecati to je naša budućnost i to je ono što je nas okupilo i čemu želim dati svoj obol.“, rekao je kandidat za župana te je istaknuo kako je i Moslavina dio Sisačko-moslavačke županije. „Nije županija samo Sisak.“, rekao je Vladimir Čavrak."Do sad se to tako i nije razumijevalo, da je Moslavina nekako bila postrani. Moslavina je sastavni dio županije. Grad Kutine je u nekim godinama nadišao Grad Sisak u nekim kvalitativnim elementima razvoja. Sisak je nazadavao zadnjih 20 godina. Uspjeli ste sačuvati Petrokemiju i čestitam vam na tome. "

   Potporu Vladimir Čavraku iskazao je i Josip Marić, nezavisni kandidat za gradonačelnika Kutine."Prof. Vladimir Čavrak na mene je ostavio dobar dojam i zato ga podržavam On je čovjek koji nudi rješenja, ne obećava da će napraviti ovo ili ono, nudi konkretna rješenja. Kad budemo imali ljude koji nude konkretna, ostvariva rješenja svima će nam biti bolje, u Kutini, Županiji i cijeloj Hrvatskoj. Zato zahvaljujem prof. Vladimir Čavraku što se angažirao i zato ga podržavam ja i Nezavisna lista branitelja jer je on kandidat za župana što bi mi i sami htjeli da imamo na razini županije."  Josip Takač, predsjednik Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 za Sisačko-moslavačku županiju rekao je da je Vladimir Čavrak spreman raditi za dobro Žuapnije te da je drugačiji od svih ostalih kandidata za Župana. "U masi svih koji sve znaju, ne znaju „to know how“. Ne znaju kako. To je ta temeljna razlika između našeg kandidata i svih drugih kandidata koji će biti na svim drugim županijskim listama 21. svibnja. Prof. Vladimir Čavrak nudi rješenja. To je što nam treba. Ako je kriza, svi znamo da je kriza. Kako dalje? Koga ćete boljeg nego čovjeka koji se time profesionalno godinama bavi i dostigao je akademski stupanj." Prof. dr. Vladimir Čavrak svoj program kojeg nudi biračima temelji na znanju i iskustvu kojeg je stjecao rukovodeći poduzećima, kao svečulišni profesor, a koristit će i iskustva iz drugih zemalja iz cijelog svijeta koje je posjetio. Kandidat za župana Vladimir Čavrak zahvalio je na potpori i Nezavisnoj listi branitelja Kutine te je rekao kako je i on kao branitelj sanjao o Hrvatskoj. „Sada je prilika da izgradimo našu Županiju i Hrvatsku onako kako smo ju sanjali kao branitelji.“, poručio je Vladimir Čavrak . "Tad su ljudi išli sa srcem, nadom i željom da će Hrvatska kad bude oslobođena biti uređena država, u kojoj će naša djeca, da će mladi i stari imati svoje mjesto, moći živjeti od svoga rada itd. 2017. godine domoljublje i hrvatstvo moramo iskazivati na drugi način, a to je samo jedan način, da u ovoj zemlji otvorimo radna mjesta, da u ovoj zemlji otvorimo mogućnosti da mladi i na kraju i stari imaju priliku raditi i živjeti od svog rada."
Vladimir Čavrak i stranke koje ga podupiru u kandidaturi za Župana pozvali su sve birače da izađu na izbore i daju povjerenje najboljem kandidatu. (nb)
13.4.2017. - PolitikaBroj čitanja: 951 ... Autor: Radio Moslavina ...