GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Odlični rezultati u kratkom vremenu unatoč poteškoćama


Streljački klub Brinjani  u četiri godine rada postigao je zapažene sportske rezultate. Vrijednije od toga je što je klub okupio djecu i mlade u ovom selu. Istaknuto je to na godišnjoj skupštini kluba.

Streljački klub Brinjani unatoč nedostatku opreme i pomanjkanja financijskih sredstava ostvario je zapažene rezultate pa su mladi članovi kluba blizu ostvarenje norme za odlazak na državno prvenstvo. Nedostatak financijskih sredstava otežava rad kluba. Klub nije u mogućnosti plaćati najam prostora za održavanje treninga pa najmlađi članovi kluba odlaze na trening kod prijateljskog kluba Magnum u Sportski centar u Kutini.
„Unatoč svemu nastavit ćemo i dalje predano raditi, jer to djeca i mladi u Brinjanima zaslužuju. U planu za ovu godinu održat ćemo sve aktivnosti, a pokušat ćemo nabaviti i zračni pištolj kako bi ostvarili još i bolje rezultate.“, rekao je predsjednik kluba Dario Lilian.
Streljački klub Brinjani dodijelio je priznanja za veliku pomoću u radu Stjepanu Svibenu i Katarini Muhler. Zahvaljujući na priznanju Stjepan Sviben je pohvalio rad kluba i izrazio uvjerenje kako će rezultati biti još i bolji te je obećao nastavak suradnje Magnuma i Streljačkog kluba Brinjani.

Na uspješnom radu članovima Streljačkog kluba Brinjani čestitao je i gradonačelnik Kutine Andrija Rudić te je najavio kako će Grad Kutina nastojati iznaći rješenje za prostor za treniranje te će pomoći i tako što će Grad Kutina pomoći tako što će za svako dijete i mladog člana kluba donirati sredstva za pomoć u radu kluba u visini njihove ukupne članarine. (nb)
20.3.2017. - SportBroj čitanja: 855 ... Autor: Radio Moslavina ...