GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

HSLS Kutina obilježio 27. obljetnicu osnivanja


HSLS Kutina spreman je preuzeti odgovornost za vođenje Grada. „Postoji mogućnosti da na lokalne izbore izađemo samostalno. Vodimo razgovore sa HDZ-om, HSS-om, a za razgovre se javio i SDP.“, rekao je Davor Kljakić, predsjednik HSLS-a Kutina na konferenciji za novinare uz 27. obljetnicu osnivanja HSLS-a u Kutini 17. ožujka 1990. godine.
 U proteklih 27 godina HSLS je ostavio dubok trag u Kutini, jer je 23 godine participirao u vlasti, do 2013. godine. „Gotovo da nema niti jednog projekta ili uspjeha u razvoju i izgradnji Kutine unazad tih 27. godina da u njima nije sudjelovao HSLS. Samostalno ili s našim koalicijskim partnerima radili smo tih 27. godina na izgradnji Kutine s ciljem da naš grad postane i ostane mjesto ugodno za život.“, rekao je Davor Kljakić.
 


Predsjednik HSLS-a Kutina dodao je kako je su pred HSLS-om danas izazovi jednako teški poput onih s početka rada ogranka te su već sutra spremni preuzeti odgovornost za dobrobit svih građana Kutine.
„Teška vremena koja obilježava odlazak mladih i nezaposlenost traže odgovorno političko ponašanje i donošenje dugoročno korisnih odluka. HSLS i danas ima potencijal, ljude i ideje odnosno snagu i znanje da se upusti u borbu za bolje sutra i sretniju Kutinu.“, rekao je Davor Kljakić.
HSLS nudi snagu i nadu građanima, jer HSLS je stranka kojoj su građani ispred politike i osobnih ciljeva pojedinaca, stranku koja u Kutini nudi bolje sutra uz rad, odricanje ali i zajedništvo, poručio je Davor Kljakić.„HSLS je u Kutini uvijek bila stranka koja je okupljala ljude s progresivnim idejama, svjesni trenutka sadašnjosti i potreba budućnosti. Budućnost HSLS-a u Kutini su mladi okupljeni u mladim hrvatskim liberalima te ovim putem pozivamo sve mlade da se uključe u rad te svojim idejama i radom pomognu Kutinu učiniti gradom iz kojega mladi neće odlaziti.
I na kraju želimo poručiti da smo spremni preuzeti odgovornost poslije lokalnih izbora te ćemo se boriti za ostvarivanje gospodarske stabilnosti grada Kutine, zapošljavanje mladih i zaustavljanje loših trendova.“, zaključio je predsjednik HSLS-a Kutina. (nb)20.3.2017. - PolitikaBroj čitanja: 2368 ... Autor: Radio Moslavina ...