GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Odaberi sport sa SK Koros


Streličarski klub KOROS iz Kutine u suradnji s Hrvatskim streličarskim savezom i Školskim sportskim savezom grada Kutine 6. 3. 2017. uspješno je organizirao i proveo projekt Otvoreni dan streličarstva u Osnovnoj školi Vladimira Vidrića u Kutini. U projektu su nesebično pomogli ravnateljica škole Snježana Coha i nastavnica tjelesnog odgoja Kristina Mikuličić, Školski sportski savez grada Kutine te Hrvatski streličarski savez. U sklopu programa promovirano je streličarstvo i sport općenito djeci osnovno školskog uzrasta. Osnovna škola Vladimira Vidrića projekt je uvrstila kao dio svog programa Vježbaonica unutar kojeg se planiraju još brojne sportske prezentacije tijekom cijele školske godine.Stručno predavanje i vođenje programa treninga streličarstva provela je Andrea Vrbik, profesor tjelesnog odgoja i WA level 1 coach trener streličarstva. Članovi SK Koros pomagali su u praćenju rada djece, a među njima i mlađi članovi kluba koji su učenici iste škole.
U sklopu projekta održano je i stručno predavanje o samom streličarstvu, a prikazani su i filmovi na istu temu, što stručnog, što sportskog (natjecateljskog) sadržaja.
Ukupno je u projektu sudjelovalo preko 100 djece od 5. do 8. razreda. Cijeli projekt proveden je u sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Vidrića.10.3.2017. - DruštvoBroj čitanja: 678 ... Autor: Radio Moslavina ...