GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Kick boxing klub Kutina niže uspjehe


Anamarija Čvrk zlato u juniorskoj konkurenciji i srebro u seniorskoj
Doris Magdić zlato u juniorskoj konkurenciji
Gracia marić bronca u seniorskoj konkurenciji 
Anđelina Filipović srebrna u dječjoj konkurencijiNa Europskom kupu u kickboxingu održanom u Karlovcu natjecalo  se 187 klubova iz 28 europskih zemalja sa svojih 2064 ponajboljih natjecatelja.

Kutinčani su svoj posao odlično odradili. Ponovo je briljilara Anamarija Čvrk uzevši 1. mjesto u juniorskoj konkurenciji low kick-56 kg i drugo mjesto među seniorkama. Rezultatski mogla je i više, ali je u finalnoj borbi seniorki morala usporiti radi lakšeg istegnuća desnog ramena kojega je potegnula još u polufinalu seniorki s odličnom talijankom Valentinom Anello. Meč je dobila s 3:0. Finalni meč u juniorskoj konkurenciji riješila je protiv izvrsne Poljakinje Dulian Natalije također s 3:0.
Doris Magdić je potvrdila svoju sve bolju formu i utreniranost pobjedivši među juniorkama u kick lightu u skupini +65kg.
Gracia Marić je u skupini -50kg. seniorke potvrdila broncu. Nije uspjela proći između odličnih Mađarica.I Anđelina Filipović je osvojila srebro u skupini djevojčica početnica.

Ostali natjecatelji su ispali u eliminacijama, ali su pružili odlične borbe u izuzetno jakoj europskoj konkurenciji. Uz navedene nastupili su još: Slađana Rajčević, Karlo Novak, Ena Čorak, Koprek Kristijan, Šimun Filipović, Matija Ptičar.

16.2.2017. - SportBroj čitanja: 924 ... Autor: Radio Moslavina ...