GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Boje ljubavi - Učenički dom Kutina


U maloj dvorani POU održana je tradicionalna priredba uz Valentinovo koju priređuje Učenički doma Kutina pod nazivom “Boje ljubavi”.
 Bogat program pripremili su učenici Učeničkog doma, a i ove godine pozvali su brojne goste. Njihova višegodišnja suradnica, kreatorica Nada Ajazaj i ove je godine kreirala modne kreacije koje su hrabro pronijele učenice Učeničkog doma, uz frizure Marije Mlojo.
 O crticama iz povijesti govorila je etnologinja Slavica Moslavac, a ovogodišnja je tema bila kravata. U glazbenom dijelu programa nastupio je Ženski vokalni sastav SiDone, te mlada pjevačka nada Kutine, Inga Potnar Kosić, uz pratnju svoga djeda Ljubomira Kosića na harmonici. 

 

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Balerina Pučkog otvorenog učilišta Kutina, Klaudija Ožanić, otplesala je jednu baletnu točku u koreografiji Vesne Kovačević, a cijeli događaj popraćen je slano slatkim zalogajima. 

 
Odlična atmosfera okupila je ove godine brojne goste i prijatelje Učeničkog doma u Kutini koji dolaze iz svih profesija, a najviše je profesora koji predaju učenicima smještenim u Učeničkom domu, jedinoj takvoj ustanovi na području Sisačko moslavačke županije. Roditelji učenika bili su oduševljeni atmosferom, te nastupom svoje djece koja su se pokazala vrlo uspješna u dramsko scenskom stvaralaštvu.

  Učenički dom posebnu pažnju pridaje Valentinovu i ljubavi. Njegujući obiteljsku atmosferu djelatnici Učeničkog doma učenicima u osjetljivim godinama nastoje zamijeniti obitelj, brinuti se za njih, a istovremeno biti kreativni i pametno iskoristiti slobodno vrijeme. Događaj je zaključila ravnateljica Učeničkog doma Vesna Vuković, čestitajući svim svima Valentinovo, te zahvaljujući na podršci brojnim Kutinčanima, među kojima i Josipu Mariću, zamjeniku gradonačelnika koji je u ime Grada Kutine posjetio ovu priredbu. (GP/ML)
14.2.2017. - DruštvoBroj čitanja: 1088 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS