GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Izborna skupština Nogometnog središta Kutina


Na redovnoj izbornoj skupštini Nogometnog središta Kutina, Mirko Letić, dosadašnji predsjednik dobio je još jedan mandat od strane članova Skupštine. Na prijedlog predsjednika izabran je, nešto izmijenjen, Izvršni i Nadzorni odbor.
  Skupštini su nazočili Zorko Srebrić, director svih reprezentacija HNS-a I Davor Ivić, predsjednik NSSM-a. Govorili su o aktualnom trenutku hrvatskog sporta, te o nogometu kao najjačoj sportskoj asocijaciji u Hrvatskoj.
 


S planom i programom rada za 2017. godinu Letić je upoznao sve prisutne predstavnike nogometnih klubova. Razgovaralo se o inicijativi da se od nove sezone 2017./2018. razdvoje Druga županijska liga na kutinsku i sisačku.  Predsjednik ŽNS Sisak, Ivić napomenuo je da će se o tome još razgovarati, te da ako to budu dogovoreno nema razloga da se ne realizira. O financijskim pokazateljima  I planu za 2017. prisutne je inforimirao Josip Borić, blagajnik NS Kutina.
  


U novi I.O. izabrani su Mirko Letić, Dejan Faltis, Zdravko Novosel, Zdravko Bartolić, Danko Glavaš, Zlatko Medaković, Ivan Kunštek, Mario Vidović, Željko Pšeničnjak, dok će naknadno biti izabrani predstavnici sudaca i trenera. (R.K.)
 9.9.2016. - SportBroj čitanja: 1376 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS