GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Potpisani ugovori s Udrugama civilnog društva


U Gradu Kutini danas su potpisani ugovori s udrugama i organizacijama civilnog društva za pružanje socijalnih i zdravstvenih usluga za 2016. godinu.
Grad Kutina u tu će svrhu iz gradskog proračuna izdvojiti 312.000 kn. Gradonačelnik Andrija Rudić sa suradnicima iz odjela za društvene djelatnosti zahvalio je udrugama na njihovom angažmanu u društvenom i socijalnom životu u gradu. «Humanitaran rad bit je svakoga društva. U tom smislu zajedno s vama jačamo kapacitete i imate našu podršku u tom radu za dobrobit zajednice», rekao je gradonačelnik u svom obraćanju predstavnicima udruga prije potpisivanja ugovora.

 

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Ugovore s Gradom Kutina danas su potpisale Udruga OSI, Udruga slijepih, Klub liječenih alkoholičara, Udruga TOPOT, Udruga invalida rada, Kutinsko dijabetičko društvo, Udruga umirovljenika Grada Kutine i Petrokemije, Zaklada Sandra Stojić, Udruga nezaposlenih UNUK, te Caritas župe MBS Kutina. Jasminka Molnar iz Odjela za društvene djelatnosti Grada Kutine rezimirala je tijek natječaja raspisanog 16. prosinca te određivanje prioritetnih područja pri čemu je, kako je istaknula, dan prioritet udrugama osoba s invaliditetom. V.d. pročelnika Odjela za društvene djelatnosti Andrija Vdović predstavnicima Udruga poželio je puno uspjeha u radu te ih je sve pozvao na daljnju suradnju. Gradonačelnik Andrija Rudić nakon potpisivanja ugovora porazgovarao je sa svim predstavnicima udruga, te najavio nastavak suradnje u radu za opće dobro. (GP/ML)
4.3.2016. - DruštvoBroj čitanja: 1365 ... Autor: Radio Moslavina ...