GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Skupština Streljačkog kluba Brinjani


GALERIJA FOTOGRAFIJA Skupština Streljačkog kluba Brinjani

Streljački klub Brinjani u 4 godine postojanja i aktivnog rada postigao je zapažene rezultate. Osobita je vrijednost što je klub djeci i mladima ponudio novi sadržaj u mjestu, a iz tog rada izrasli su i mladi talenti koji se ističu postignutim rezultatima na natjecanjima. Rečeno je to na godišnjoj skupštini Streljačkog klub Brinjani.
    Klub je prošle godine u suradnji sa SK Magnum i SK Kutina 1949 osnovao gradsku ligu u streljaštvu te se uspješno natjecao u tom novom natjecanju. Istaknuo je to u izvještaju o radu predsjednik kluba Dario Lilijan te čestitao je i zahvalio mladim članovima na ostvarenim rezultatima na županijskom i državnom natjecanju u Sisku i Zagrebu.
    Mladi članovi kluba Leon Grublješić i Zara Zakora osvojili su prva mjesta u svojoj kategoriji u natjecanju gađanja zračnim pištoljem.
    SK Brinjani i posebno mladim članovima čestitali su Đuka Petrinec u ime gradonačelnika Kutine, Zlatko Grdić i Stjepan Sviben, predsjednik SK Magnum Kutina.
    Skupština SK Brinjani usvojila je i program rada za ovu godine u kojoj će se uz stalne treninge i sudjelovanja u aktivnostima u Brinjanima klub redovito nastaviti natjecanje u gradskoj ligi i ostalim natjecanjima. (nb)


29.2.2016. - SportBroj čitanja: 920 ... Autor: Radio Moslavina ...