GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Borci Kick boxing kluba Kutina na Europ kupu svojili 5 zlatnih, 2. srebrne i 3. brončane medalje


Od 12-14.02.u Karlovcu je održan Europski kup u kickboxingu u svim disciplinama i uzrastima. Natjecalo se 1538 sportasa iz 159 klubova i 21 zemlje.

Kutnčani su napravili sjajan rezultat osvojivši 5 zlata,2 srebra i 3 bronce.

Ponovno je briljirala Gracija Marić u light contactu -50kg osvojivš prvo mjesto među juniorkama i seniorkama. Ujedno je proglašena i najboljom seniorkom prvenstva u LC. U juniorskoj konkurenciji pobjedila je u ½ Maru Vrcelja (Sušak) 3:0; f Stela Lavicka (Panter-Prešov )3:0;seniorska konkurencija u ½ pobjedila je Niku Zagorc(Gepard) 3:0; f-Nikolett Becsi (Veszperem –Seged) 3:0.

Odlično je odradio i Kristijan Podvorac uzevši dva prva mjesta u juniorskom i seniorskom LC. U juniorskoj konkurenciji LC-79kg u ½ pobjedio jeSzahan Boliver (Esztergomi KBSE) 3:0; f-Ivor Avramović (Pauci) 2:1; seniori ¼ Toth Viktor(LSP Team-SE)3:0; ½  Mate Janosi (H-2500)3:0; i David Sorger (Team Gratwein) 3:0;

Senior Ante Opačak je odlično odradio svoju polu finalnu borbu u full contactu protiv slovenca marka Muratovića (Klub borilnih veščin  Sande Team) pobjedivši sa 3:0; dok mu je finalnu borbu predao Gregor Debeljak (KBV Proficiogroup Hwarang)

Juniorka Anamarija Čvrk je izgubila finalnu borbu LK -60kg, od Karmele Makelja (Dalmatino) 3:0. Radila je u skupini više,ali skupina više u tvrdoj opciji je skoro uvijek skupina više..

Šimun Filipović je također odlično radio u skupini mlađih kadeta PF+47kg.i osvojio srebro. U 1/8 svaladao Simeon Rangelov (Team radulov)5:2;1/4Csiernyik Levente (DBRCZTM) 6:0; ½ Laczo Tamas (DBRCZTM)8:3; i finale izgubio od Timoti Zajec (Hawarang)

Treće mjesto su osvojili još Doris Magdić Sk+65 kg,LC, u point fightingu Mk +47kg Tomislava Klobučar, i među učenicima početnicima -28kg Đina Filipović.

Natjecali su se još u svojim dobnim skupinama još: Stjepan Lisak,Tara Gačeša,Matija Ptičar,Karlo Novak,Alen Lovrenčić,Vanja Burmudžija,Ena Čorak no ispali su u eliminacijskim kolima.

No ukupni rezultat je jako dobar,i garantira već sada vrlo uspješnu sezonu.

Izvješće satavio trener-Josip Cerovec16.2.2016. - SportBroj čitanja: 1073 ... Autor: Radio Moslavina ...