GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Ako imate poslovnu ideju


Imapct HUB - Impact inkubator

RA Mrav

GALERIJA FOTOGRAFIJA Predstavljanje Impact inkubatora u RA Mrav

 Razvojna agencija MRAV predstavila je Natječaj Impact HUB Zagreb. Riječ je o tromjesečnom programu inkubacije na koji su pozvani svi poduzetnici i pojedinci s dobrom idejom i željom za poslovnim uspjehom. Na kraju programa, svi polaznici imat će priliku natjecati se za nagrade UniCredit Foundation i Zagrebačke Banke ukupne vrijednosti 22 tisće 500 eura.
    Rok za prijave je do srijede 17. Siječnja. „Niste zakasnili. Trebte odgovori na 20 jednostavnih pitanja kako biste se prijavili.“, istaknuo je Hermes Arriaga, direktor Impact Hub Zagreb.
    Više informacija o Impact Inkubatoru i obrazac za prijavu možete pronaći na adresi www.theinkubator.net.
    Jasmina Cvetković, direktorica RA Mrav zahvalila je velikom broju Kutinčana koji su se odazvali pozivu na prezentaciju te je podsjetila na dosadašnje uspješne projekte koje su pokrenule udruge, ustanove i poduzetnici s područja Grada Kutine u suradnji sa RA Mrav.
    Gradonačelnik Kutine Andrija Rudić predstavio je mjere poticaja za razvoj gospodarstva te je najavio i novu mjeru poticaja za zadruge. Također je najavio skoro otvaranje i poduzetničkog inkubatora u suradnji sa RA Mrav.
    „Ipamct Hub je poduzetnički inkubator fokusira se na podučavanje znanja i vještina koje će, kroz izgradnju snažne poslovne osnove za poduzetničke poduhvate, povećati izglede da poduzetnici prežive na tržištu, privuku investicije i kontinuirano povećavaju svoj pozitivni utjecaj na društvo.“, rekao je Hermes Arriaga, voditelj projekta Impact Inkubatora.     Prednost imaju poslovne ideje koje omogućuju samozapošljavanje, razvoj mogućnosti zapošljavanja, marginalizirane skupine, unapređivanje socijalnih usluga te slična pitanja s jasno izraženom misijom pozitivnog utjecaja na društvo. Deset najboljih dobit će priliku sudjelovati u Impact Inkubatoru.
    Na kraju predstavljanja Jasmina Cvetković, direktorica RA Mrav ponovila je poziv kutinskim poduzetnicima, udrugama i pojedincima s raznim idejama da se jave RA Mrav kako bi pokrenuli njihove projekte te je najavila kako će uskoro biti upućen i javni poziv za pokretanja Poduzetničkog inkubatora u Kutini.15.2.2016. - DruštvoBroj čitanja: 1218 ... Autor: Radio Moslavina ...