GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Poziv za dostavu prijedloga projekata


Obrazac projektnog prijedloga.doc

LAG Moslavina u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije LAG područja do 2020. godine, a kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz dostupnih izvora, prvenstveno vezanih uz Programa ruralnog razvoja.
U sklopu Strategije radi se Baza projektnih prijedloga na temelju koje će se analizirati stvarne projektne potrebe područja LAG-a. S tim ciljem LAG prikuplja projektne ideje i projekte putem Obrazac projektnog prijedloga u koji se skraćeno upisuju bitni dijelovi projekta. Svi projekti  koji budu u skladu sa definiranim prioritetima moći će se prijavljivati na natječaje LAG-a „Moslavina“ koji će dodjeljivati sredstva za njihovo sufinanciranje. Predloženi projektni prijedlozi trebali bi biti vezani uz sljedeća tematska područja: ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu, ruralni turizam i aktivnosti vezane uz razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima, razvoj poljoprivrednih gospodarstava, razvoj šumskih područja, upravljanje kvalitetom, standardizacija i suradnja vezana uz poslovanje poljoprivrednih gospodarstava.
Molimo Vas da ispunite Obrazac i vratite ga na e-mail adresu LAG-a, kako bi isti uvrstili u Bazu projekata. Sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail anica.lenart@lag-moslavina.hr ili na broj mobitela 091/443 2010 (Anica Lenart, voditeljica LAG-a).
Radujemo se suradnji na izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a do 2020. godine i nastojanju da zajednički doprinesemo razvoju naše Moslavine9.2.2016. - GospodarstvoBroj čitanja: 903 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS