GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Novi računi Eko Moslavine i nova mogućnost plaćanja mjesečnih računa za komunalni otpad


Eko Moslavina uvela je novi način obračuna, dostave i plaćanje komunalne usluge prijema, prijevoza i odlaganja komunalnog otpada.  
    Računi za našu uslugu prijama, prijevoza i odlaganja komunalnog otpada od ove godine bit će vam dostavljeni dva puta godišnje.
    Prva omotnica sa 6 računa s pripadajućim uplatnicama za razdoblje siječanj - lipanj 2016. g. na vašu kućnu adresu bit će vam dostavljena do 12. veljače 2016. g.
    Uz postojeće mogućnosti plaćanja računa za komunalni otpad Eko Moslavina uvela je i novu mogućnost plaćanja računa putem interneta.
    


Slavko Sokol, direktor Eko Moslavine tim se povodom pismom obratio građanima i korisnicima usluga Eko Moslavine:  
Vaše primjedbe, sugestije i prijedlozi, i ovog puta kao i do sada, bile su nam od neprocjenjive koristi. Sinergijsko djelovanje našeg nastojanja, vaših ideja i sustavnih dostignuća rezultiralo je novim, vremenu i prostoru primjerenim rješenjem.

ŠTO JE NOVO ?

DISTRIBUCIJA RAČUNA
Računi za našu uslugu prijama, prijevoza i odlaganja komunalnog otpada od ove godine bit će vam dostavljeni dva puta godišnje.
Prva omotnica sa 6 računa s pripadajućim uplatnicama za razdoblje siječanj - lipanj 2016. g. na vašu kućnu adresu bit će vam dostavljena do 12. veljače 2016. g.
Druga omotnica sa 6 računa s pripadajućim uplatnicama za razdoblje srpanj - prosinac 2016. g. s pripadajućim uplatnicama za razdoblje srpanj -  prosinac 2016. g. na vašu kućnu adresu bit će vam dostavljena do 12. srpnja 2016. g.PLAĆANJE RAČUNA
Račune možete platiti na svim mjestima za plaćanje (Fina, banka, pošta…) u svom mjestu stanovanja, odnosno u svim mjestima RH.
Bez naknade račune i dalje možete plaćati na blagajni Eko Moslavine (Kutina, Trg Kralja Tomislava 10) te u poslovnici Kreditne banke u Kutini (Školska ulica, novi gradski trg)

OBAVEZE U PLAĆANJU
Obave plaćanja i dalje ostaju istu. Samo na prvom računu (za siječanj 2016. i srpanj 2016.) bit će, osim redovne cijene za siječnja, odnosno srpanj 2016., naznačena i dugovanja iz prethodnog razdoblja s pripadajućom kamatom.


NOVA MOGUĆNOST PLAĆANJA RAČUNA – i-RAČUN

Svim fizičkim osobama koji su korisni usluga Eko Mosolavine od ove godine dana je nova mogućnost plaćanja računa putem usluge i-RAČUN.
Uslugu mogu ugovoriti svi građani koji imaju otvoren račun u; Zagrebačkoj banci, Privrednoj banci, Hypo Alpe Adria Bank i OTOP Banci. Usluga se ugovara na slijedeći način.

1.    PRIJAVITE SE U SVOJE INTERNET BANKARSTVO,
2.    ODABERITE OPCIJU i-RAČUN,
3.    IZABERITE Eko Moslavinu SA POPISA TVRTKI OD KOJIH ŽELITE PRIMATI i-RAČUN,
4.    PREPIŠITE POTREBNE PODATKE S DOBIVENE UPLATNICE I POTVRDITE UGOVARANJE i-RAČUNA I
5.    NAKON ŠTO VAM JE UGOVARANJE USLUGE ODOBRENO PRVE RAČUNE SLIJEDEĆE RAČUNE VIŠE NEĆETE DOBITI U PAPIRNATOM OBLIKU VEĆ U ELEKTRONIČKOM OBLIKU U VAŠE INTERNET BANKARSTVO.
NAKON TOGA VIŠE NIKADA NEĆETE TREBATI PREPISIVATI PODATKE S UPLATNICA, VEĆ ĆE VAS ČEKATI UNAPRIJED ISPUNJEN NALOG KOLI PLAĆATE SAMO JEDNIM KLIKOM.
Napomena: za sada ovaj oblik plaćanja imaju samo gore navedene banke. Kad ga u svoj sustav uključe i druge banke – banke u kojima imate otvoren račun ( Erste, Raiffeisen, Splitska, Slatinska i druge ) moći će te primijeniti istu proceduru i izabrati opciju i-RAČUN.
Nadamo se da vam i ovim putem pojednostavljujemo i olakšavamo plaćanje naše komunalne usluge.
            Direktor:
Slavko Sokol dipl. ing.9.2.2016. - GospodarstvoBroj čitanja: 1025 ... Autor: Radio Moslavina ...