GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

RK Moslavina najbolja muška ekipa, Dražen Požar najbolji trener


GALERIJA FOTOGRAFIJA Proglašenje najuspješnijih sportaša SMŽ 2015.

video: Zahvala Mosloslava, službene maskote RK Moslavina Kutina

RK Moslavina i trener Dražen Požar proglašeni su najuspješnijom muškom sportskom ekipom i najuspješnijim trenerom u izbor Zajednice sportskih udruga Sisačko-moslavačke županije.

     Ana Lončarević i Karlo Ciban, mladi atletičari iz AK Moslavina Kutina dobili su priznanja za sportske nade. Dječji vrtić Kutina dobio je priznanje za ukupnog pobjednice Olimpijade dječjih vrtića u županiji.

     RK Moslavina prošle je godine pod vodstvom trenera Dražena Požara osvojila naslov prvaka u I. Hrvatskoj rukometnoj ligi te se plasirala u Premijer ligu HRS-a. Predsjednica klub Manuela Vukelić Vlajsović uvela je  organizacijski promjene, klub je financijski stabilan. Predsjednica kluba čestitala je igračima i treneru i svima u klubu.

     Trener Dražen Požar zahvaljujući na priznanju rekao je kako je ovo veliko priznanje i poticaj za daljnji trud i rad u sportu te je zahvalio igračima i upravi kluba.

     Župan Ivo Žinić čestitao je svim nagrađenim sportašima na svečanosti proglašenja najuspješnijih sportaša u Županiji za prošlu godinu te je naglasio važnost sporta za građane, ali i za zajednicu.2.2.2016. - SportBroj čitanja: 1550 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS