GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Građane ne zanimaju prepucavanja već rezultati rada za javno dobroGradonačelnik Kutine potaknut brojnim priopćenjima putem medija u svom je priopćenju za javnost „zamolio sve sudionice ovih medijskih prepucavanja da se suzdrže od daljnjeg širenja rasprave jer je očito da se stavovi i mišljenja nikada na taj način neće približiti. Smatram da je za napredak Kutine itekako bitno da se složimo i zajedno radimo na dobrobit Grada.“, istaknuo je Andrija Rudić.
    Gradonačelnik Kutine pozvao je sve čelnike političkih stranaka da dođu k njemu na razgovor „ukoliko trebaju bilo kakvu informaciju“ te da ne izbjegavaju kontakt s njim. Gradonačelnik predlaže i raspravu na sjednici Gradskog vijeća koja će biti sazvana uskoro te na kojoj će  biti prilika i za donošenje zaključaka.
    Gradonačelnik Kutine iznosi stav kako se „niti unutarstranačke rasprave ne mogu voditi kroz priopćenja za javnost već kroz legalna tijela stranke na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini koja sve takve stvari imaju zadatak i nadležnost rješavati.“
    Na kraju priopćenja za javnost Gradonačelnik Kutine zaključuje: „Predlažem svima koji u posljednje vrijeme sudjeluju u ratu priopćenjima da prihvate da građane Kutine ne zanimaju prepucavanja već rezultati rada za javno dobro, za napredak Grada, stvaranje novih radnih mjesta, poboljšanje društvenih i komunalnih usluga i ukupno poboljšanje kvalitete života u našem gradu. Do sada smo na sjednicama Gradskog vijeća zajednički donijeli velik broj dobrih odluka koje su financijski stabilizirale gradski proračun i omogućile da se u Kutini pokrenu projekti koji se dugo očekuju i mislim da samo tako trebamo nastaviti raditi – na dobrobit građana Kutine.“, stoji na kraju priopćenja gradonačelnik Kutine Andrije Rudića.


22.1.2016. - PolitikaBroj čitanja: 1513 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS