GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Lionsi u humanitarnoj akciji


Lions Club Popovača organizirao je tijekom prosinca humanitarnu akciju u kojoj su prikupljani prilozi za potrebite obitelji. Građani gradova Kutina i Popovača su mogli donirati na glavnom trgu u Popovači.
    "Želimo se zahvaliti na izvrsnoj suradnji: Gradu Popovača, Poljoprivrednoj zadruzi Popovača, Kreši Dolenčiću, Centru za socijalnu skrb u Kutini i svim građanima gradova Kutina i Popovača. Bez njihovog sudjelovanja ne bismo mogli 19. prosinca uručiti poklon pakete za 10 potrebitih obitelji iz Kutine i Popovače. Ovom akcijom su uljepšani nadolazeći blagdanski dani za 40-ero djece." - ističu iz Lions Cluba Popovača.
    Lions club "Popovača" je osnovan 2010 godine te ima 16 članova iz Popovače i Kutine koji se sastaju jednom mjesečno u Popovači i Kutini. Članovi Lions klubova prepoznaju potrebe zajednice te zajednički rade na ispunjavanju tih potreba. Za više informacija ili ukoliko se želite uključiti u rad Lions kluba Popovača, molimo nazovite predsjednika kluba Roberta Sedaka na broj 091 250 4273 ili na adresu e-pošte: robert.sedak@sk.t-com.hr .
    Lions Clubs International je najveća svjetska organizacija klubova sa više od 1,4 milijuna članova u otprilike 45.000 klubova u više od 200 država svijeta. Od 1917. godine Lions klubovi pomažu slijepima i osobama s oštećenim vidom te su izgradile snažnu predanost društveno korisnom radu i služenju mladima diljem svijeta. Za više informacija o Lions Clubs International posjetite internetske stranice www.lionsclubs.org.


21.12.2015. - DruštvoBroj čitanja: 1679 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS