GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

GO HDZ-a Kutina i ŽO HDZ SMŽ poziva gradsku vlast u Kutini na unapređenje suradnje
Suradnja Grada Kutine i Sisačko-moslavačke županije nije na zadovoljavajućoj razini i trebala bi biti bolja. HDZ Grada Kutine i Sisačko-moslavačke županije stoga je sa zajedničke konferencije za novinare gradsku vlast i gradonačelnika Kutine pozvao na konstruktivnu suradnju.
    Zlatko Babić predsjednik GO HDZ-a Kutina istaknuo je kako HDZ u Kutini svojim aktivnostima i radom u Gradskom vijeću nastoji doprinijeti razvoju Grada. Nažalost, ne naše dobre namjere na nailaze uvijek na razumijevanje, rekao je predsjednik GO HDZ-a Kutina."HDZ Kutina dogovorio je sa županom suradnji Županije i Grada Kutine da HDZ kao oporba želimo dati doprinos razvoju Grada Kutine i želimo da suradnja Grada i Županije bude bolja i učinkovitija na dobro građana. Nadamo se da ćemo naići na suradnju vlasti u Kutini koja neće biti obilježena prepucavanjima i mržnjom, nego da to bude bolje i da na kraju građani Kutine vide da zajednički dajemo doprinos razvoju grada."

    Suradnja HDZ-a Kutina sa županijskim odborom stranke je izuzetno dobra  i kutinski ogranak svojim radom doprinsoi razvoju županije. „Takva suradnja bi trebala biti moguća i sa vlastima u Kutini. HDZ u oporbi unatoč konstruktivnom radu nailazi na nerazumijevanje u Gradu Kutin. To stvara i poteškoće meni kao županu.“, rekao je Ivo Žinić, predsjednik županijskog odbora HDZ-a"Kao župan moram surađivati sa gradonačelnikom Kutine. Sa određenim projektima i programima pokušavamo naći način suradnje sa gradonačelnikom, međutim ako imate svoje stranačke kolege koji ne mogu razgovarati sa gradonačelnikom i određene stvari promijeniti onda je ta suradnja puno teža. Vjerujem da ćemo u budućnosti još više raditi, u Kutini dajem puno povjerenje vodstvu HDZ-a koji su se na zadnjim izborima potrudili da HDZ ostvari kvalitetne rezultate. Problemi  s kojima se ovdje susrećemo nisu jednostavni. S te strane očekujem još veći angažman, prije svega predsjednika i svih članova GO HDZ-a Kutina i da zajednički pokušamo što više doprinijeti da se stanje ovdje promijeni."

    HDZ  i župan Sisačko-moslavački ponovili su kako svojim radom žele doprinijeti razvoju županije i svih gradova i općina za dobro svih građana. Zato su na kraju konferencije pozvali gradske vlasti i gradonačelnika Kutine na unapređenje suradnje.  (nb)
17.12.2015. - PolitikaBroj čitanja: 1227 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS