GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

'CROATIA OPEN 2015' - Kutinčanima 4 zlata, 2 srebra i 2 bronce

U nedjelju je u Zagrebu održan 'Croatia open 2015' u kickboxingu. Natjecalo se 550 natjecatelja iz 8 zemalja i 77 klubova. Ovaj puta briljiralra je juniorka Gracia Marić pobijedivši u seniorskom light contactu u skupini -50 kg, u finalnoj borbi-Luciju Horvat –Škorpion-ZG  3:0, a u juniorskom kick lightu je u polufinalu svladala (Meri  Novak-Mladost-Varaždin 3:0), u finalu je svladala Tea Požgaj –Mladost –Varaždin 3:0). Ovim pobjedama  je dokazala, da apsolutno dominira ovim disciplinama,te da se od nje u idućoj godini mogu očekivati izvrsni rezultati. Ovim naslovima je osigurala posebne pehare pobjednika, koji se dodjeljuju za najbolje natjecatelje u sportskim disciplinama.
Juniorka Anamarija Čvrk je vodila žestoke borbe u full contactu skupina -60 kg-prmda pripada skupini 56kg. U polufinalu je pobjedila Petru Čotić Pit Bull 3:0, a finale je izgubila u jednoj vrlo izjednačenoj i nategnutoj borbi od odlične Karmele Makelja-Dalmatino 1:2. Anamarija je pokazala vrlo visoku pouzdanost i sigurnost,te se od nje očekuju u idučoj godini vrhunski junirski rezultati.
Senior Ante Opačak je također radio skupinu više zbog nepopunjene njegove skupine -63,5kg u K-1. U četvrt finalu protivnik Albert Morina nije izašao na ring,a  svoju polufinalnu borbu odradio je vrlo borbeno, no izgubio je od boljeg Dominika Percaća-LKB s 0:3..
Kadeti su odlično odradili svoj posao. Naročito je Vanja Burmudžija dobrano iznamučio svoje protivnike osvojivši zlato i srebro.također je Šimun filipović pokazao da prpada vrhunskom dijelu kadetskog point fightinga,na zlatni bod je izgubio ulaz u polufinale kod starijih kadeta,no zadržao je svoj primat u skupini kod mlađih kadeta.
Doris Magdić u svojoj konkurenciji sve se bolje snalazi iz meča u meč.
Rezultati kadeta:
Starije kadetkinje light contact; +65kg ½ Doris Magdić-Anita Žilić (Armus) 0:3
Mlađi kadeti PF: +47kg:Šimun Filipović  (1/4 Masimo Rabar- Minotaur-Pazin 8:2/1/2Dominik Loos-Yoko Team 6:3/1/1Nino Brautušek-Ptuj 4:3)
Stariji kadeti PF:-52kg; Šimun Filipović (1/4 Lan Kokol-Ormož-6:5)
Mlađi kadeti PF: Vanja Burmudžija (1/2 Amer Šuke Trojan-Pula 7:2/ 1/1Tvrtko Šarić-Ivanić Grad 5:6)
Dječaci PF-28kg.Vanja Burmudžija(1/4Borna Grubic 7:0/1/2 Vinko Šmelj 6:0/1/1Arijan Mustapić 9:1...
S ovim odličnim natjecateljskim  rezultatima kluba završava svoju natjecateljsku godinu, a prva međunarodna natjecanja kreću već u prvom mjesecu 2016.g. a počinju s Italijom..


15.12.2015. - SportBroj čitanja: 1156 ... Autor: Radio Moslavina ...