GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Udruga OSI Kutina svečano obilježila Dan volontera i Dan osoba s invaliditetom


 

Udruga OSI svečano je obilježila Dan volontera i Dan osoba s invaliditetom. „Ove godine smo puno radili, ali vrijedilo je jer smo olakšali i uljepšali život našim članovima i dali veliki doprinos razvoju lokalne zajednice.“, rekla je Jozefina Kranjčec predsjednica Udruge OSI Kutina.
    Udruga je ove godine proširila socijalne usluge, povećala je broj zaposlenih na 67, a 2015. godina pamtit će se po otvaranju centra za re/habilitaciju „Mala sirena“ i konačnom početku rada Lokalnog volonterskog centra, jer je nakon nekoliko godina čekanja Gradsko vijeće usvojilo volontersku politiku.
    Ivana Pekera predstavila je rad volonterskog centra i prvi projekt za pomoć u učenju koji provodi LVC. Vesna Butina, izvršna direktorica Udruge OSI predstavila je ostale projekte te je istaknula kako je Udruga predanim radom svih zaposlenih i članova ove godine povećala broj pomoćnika u nastavit te je povećan i broj osobnih asistenata osobama s invaliditetom.
    Jozefina Kranjčec, predsjednica Udruge OSI istaknula je kako će Udruga i dalje nastaviti provoditi projekte koji su u tijeku te da priprema i nove projekte kako bi se olakšao život članovima Udruge OSI. (nb)7.12.2015. - DruštvoBroj čitanja: 1034 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS