GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

KKK Moslavina uspješan na Božićnom turniru u Zagrebu


U Zagrebu je, u organizaciji Kyokushin karate kluba Maksimir-Elka održan tradicionalni „ELKA Božićni Kyokushin pehar“.
Na natjecanju je nastupilo više od 100 natjecatelja iz Mađarske i Hrvatske, podijeljeni u 20 težinskih kategorija.
Kyokushin karate klub Moslavina na ovom je natjecanju nastupio sa 8 natjecatelja i 4 natjecateljice. Kutinski borci osvojili su 1. prvo, 2 druga i 7 trećih mjesta.

PRVO MJESTO OSVOJILA JE:
KATJA TUŠEK  u kategoriji „Mlađe limačice - laka“ - Prikazala je odlične borbe i izvrsnu tehniku. Vidljiv je veliki napredak u odnosu na prošlu sezonu, a to se najbolje očituje u tome što je s lakoćom svladala prošlogodišnju prvakinju Hrvatske.

DRUGO MJESTO OSVOJIO JE:
MATIJA ANTOLOVIĆ u kategoriji „Kadeti - srednja“ - Standardno dobar nastup i izvrsna tehnika. S lakoćom došao do finala, no nažalost u finalu je tijesno izgubio od mađarskog natjecatelja.TREĆA MJESTA OSVOJILI SU:
ZINKA TUŠEK u kategoriji „Mlađe limačice - laka“ - Vidljiv napredak u odnosu na prethodna natjecanja. Pokazala borbenost, no nažalost u četvrtfinalu je izgubila od iskusnije protivnice.
SVEN KAROLJ u kategoriji „Mlađi limači - laka“ - Zbog nedostatka iskustva izgubio u četvrtfinalu. S iskustvom doći će i sve bolji rezultati, jer već sada pokazuje izvrstan potencijal.
MISLAV BOBOVAC u kategoriji „Limači teška“ - Mislav je prikazao nekoliko izuzetno dobrih borbi u kojima su odlučivale nijanse. Pokazao je izuzetnu borbenost i srčanost u borbi s 30 kilograma težim protivnikom i zbog toga OSVOJIO PEHAR ZA NAJBOLJI BORBENI DUH.
TEA JARAM u kategoriji „Mlađe kadetkinje - teška“ - Pokazano izvrsno tehničko znanje i borbenost no nedostatak iskustva rezultirao je samo trećim mjestom. Postoji prostor za napredak i u budućnosti očekujemo još bolje rezultate.
LUKA KEPE I FILIP BOLJEŠIĆ u kategoriji „Kadeti - srednja“ - Luka je pokazao izvrsnu tehniku i srčanost, te je u polufinalu tijesno izgubio od kasnijeg pobjednika kategorije. Filip je također bio izvrstan, no na putu k sjajnijem odličju spriječila ga je lakša ozljeda.


SVEN SOBOTA - u kategoriji „Kadeti - teška“ - Prikazao je odlične borbe i borbeni duh u svom prvom nastupu bez zaštitne opreme. S obzirom da je Sven u svojoj kategoriji bio uvjerljivo najlakši, rezultat je izvrstan.

JANA PRUGOVEČKI, FRAN JARAM I DAVID TOMIĆ u svojim kategorijama nažalost nisu uspjeli doći do medalja. Pokazali su veliki tehnički napredak u odnosu na prethodna natjecanja. No, što je još važnije postoji velik potencijal i prostor za napredak i njihovo vrijeme će brzo doći. Sa sigurnošću možemo reći kako će Jana, David i Fran ostvarivati velike rezultate.

U Kyokukshin karate klubu Moslavina zadovoljni su ostvarenim uspjesima svojih natjecatelja. „Konkurencija je bila jaka i nije bilo jednostavno doći do odličja. Puno smo radili, ostvaren je napredak no postoji još veliki potencijal za razvoj. Imamo natjecatelje motivirane za rad i sigurni smo kako ćemo ubuduće ostvarivati sve bolje i bolje rezultate.“, poručili su kutinski borci KKK Moslavina.1.12.2015. - SportBroj čitanja: 1079 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS