GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Promocija treće generacije prvostupnika Libertasa
Svečano je promovirana treća generacija studenata Visoke poslovne Škole Libertas u Kutini. Dekan Libertas Davor Žmegač uručio je diplome 62. prvostupnika poslovne ekonomije.
    Dekan Libertasa čestitajući prvostupnicima pozvao ih je da nastave svoje obrazovanje. Zahvalio je što je i Grad Kutina prepoznao te što i dalje podupire Visoku poslovnu školu Libertas koje je u međuvremenu preraslo u sveučilište. „Privatni ili državni studij. Nije pitanje. Kad se naši studenti vrate sa studija iz inozemstva ne pitamo ih da li su studirali na privatnom ili državnom sveučilištu. Zato se i mi pitajmo kakva je kvaliteta studiranja. Rezultati studenata na Libertasu su izvrsni. Na našem je sveučilištu diplomiralo više od 2000 studenata, a nezaposlenih je samo 150. No, vjerujem da će i oni vrlo brzo naći posao.“, istaknuo je dekan Libertasa Davor Žmegač.
    Promocija studenata Libertasa upriličena je uz Dan Grada Kutine, a svečanosti je bio prisutan i gradonačelnik Kutine Andrija Rudić. Libertas je uz potporu sportašima te sudjelovanjem u organizaciji događanja u grad uključen u društveni i kluturni život Kutine te se uključuje i u gospodarski razvoj otvaranjem studija turističkog managementa.


13.11.2015. - DruštvoBroj čitanja: 1925 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS