GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Humane zvijezde Hrvatske i Kutinčani za djecu Kutine
GALERIJA FOTOGRAFIJA Humane zvijezde Hrvatske i Kutinčani za Dječji vrtić Kutina

Humane zvijezde Hrvatske i selekcija Grada Kutine u Sportskom su centru odigrale humanitarnu nogometnu utakmucu za nabavu opreme za potrebe logopeda u Dječjem vrtiću Kutina.
U akciji su sudjelovali bivši sportaši i nogometaši te estradne zvijede koji se bave i humanitarnim radom. Cilj zajedničkog projekta Humanih zvijezda i Grada Kutine je nabava opreme za potrebe logopeda u Kutini. Velik broj djece u Kutini ima potrebe za logopedom, a za sada smo ograničeni u smislu usluga logopeda kojega želimo osigurati i u Dječjem vrtiću. Iz proračuna Grada je osigurano 80 tisuća kn za zapošljavanje logopeda. „Nadam se da ćemo uz ovu humanitarnu akciju uspjeti pomoći nabavci opreme potrebne za stručan rad s djecom», rekao je gradonačelnik Andrija Rudić.
„Humane zvijezde Hrvatske već 13 godina sudjeluju u humanitarnim akcijama koje su isključivo namijenjene djeci s potrebama i razvoju i djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Ovo je 90. akcija a dosad je prikupljeno 6,5 mln kn za djecu s potrebama u razvoju», rekao je Branko Tušek, predsjednik Udruge. Humane zvijezde Hrvatske udruga je koja se sama financira, a okuplja poznate hrvatske sportaše, glumce i estradne zvijezde koji na ovaj način daju svoj humani doprinos zajednici. Kapetan im je Goran Vlaović koji je trenutno u Čileu.
Utakmice je završila rezultatom 5 : 3 za Humane zvijezde, a pobjednici smo svi zajedno i humanost poručile su Humane zvijezde.

30.10.2015. - DruštvoBroj čitanja: 1553 ... Autor:  ...