GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Novi uspjesi mladih kutinskih kickboxera

U Slunju je održan internacionalni kickboxing turnir 'SLUNJ OPEN 2015'.Nastupilo 24 kluba s 257 natjecatelja iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Kutinčani su svoj posao odradili odlično osvojivši 5 zlata, 3 srebra i 4 bronce.Ponovo ponajbolja među svima je bila juniorka Anamarija Čvrk koja je disciplini kick light - 60kg osvojila 1. mjesto u juniorskoj konkurenciji i seniorskoj 2. mjesto. Pokazala je vrlo veliku srčanost i borbenost s dobrim tehničkim elementima te je proglašena najboljom juniorkom turnira u kicck lightu.Junior Kristijan Podvorac je vodio teške polufinalne borbe u kick lightu i light contactu s Rokom Šare, aktualnim prvakom skupine, no obje borbe je izgubio s minimalnom razlikom. Tako da je to bilo finale prije finala i morao se zadovoljiti broncom.
Starija kadetkinja Doris Magdić uspješno si je prokrčila put u LC do finala, no morala se ovaj puta zadovoljiti drugim mjestom. Mlađi kadeti Šimun Filipović i Tomislava Klobučar su dominantno riješili svoje skupine i pobijedili.
U kategoriji  dječaka i djevojčica izvrsno su radili Vanja Burmudžija i Ena Čorak osvojivši prva mjesta. (priredila gp/ML)
Postignuti rezultati:1.mjesto:           Anamarija Čvrk (KL-J)-60kg
                        Šimun Filipović  (PF-Mk)+47kg
                        Tomislava Klobučar (PF-MK)-47kg
                        Vanja Burmudžija    (PF-D)-32kg
                         Ena Čorak  (PF-DP)-28kg
                  2.mjesto:  Anamarija Čvrk (KL-S)-60kg
                         Doris Magdić (LC-SK)+65kg
                         Alen Lovrenčić (PF-D)+32kg
                 3.mjesto: Kristijan Podvorac (KL/LC-J)-74kg
                           Karlo  Novak (PF-DP)+32kg
                        Matija Ptičar (PF-DP)+32kg


20.10.2015. - SportBroj čitanja: 1438 ... Autor:  ...