GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Umjetnost života – promocija knjige Brune Šimleše
U Knjižnici i čitaonici Kutina sinoć je održana promocija nove knjige Brune Šimleše «Umjetnost života» kroz koju, kao što samo ime kaže, autor traži mogućnosti uživanja u životu i svladavanja prepreka koje nam stoje na tom putu.Vrlo dobar posjet ovoj promociji, što se potvrdilo i kroz interaktivni dio predavanja, govori da kutinska publika već poznaje djela popularnog mladog pisca, dipl. sociologa,  kojemu su često postavljana pitanja kako si i na koji način možemo olakšati odnose s ljudima, od onih partnerskih, o kojima Šimleša više govori u knjizi Ljubavologija, do onih problema iz svakodnevnog, rasporedom pretrpanog života.
 


Šimleša, kako sam kaže ne može živjeti umjesto nekoga ali kroz knjigu pruža alate i nadahnuće na koji način sami možemo utjecati na vlastiti život. Ono što često zaboravljamo u svom dnevnom rasporedu smo mi sami i naše osobne potrebe za ljubavlju prema onome što nas ispunjava, tvrdi autor, a osobito je rekao kako se to odnosi na žene koje su sklonije sebe stavljati u «drugi plan».Što i koliko svaki čovjek zaslužuje, kakva su naša očekivanja prema drugima i obrnuto sve se to može naći u knjizi popularnog pisca, koji teme razrađuje i dalje radeći na novoj knjizi.
 

 
Ravnateljica Knjižnice Suzana Pomper podsjetila je ovom prigodom sve posjetitelje promocije na ostale sadržaje u Mjesecu knjige koji traje do 15. studenog s ciljem promocije čitanja i knjiga kod svih uzrasta. (gp/ML)


   


16.10.2015. - DruštvoBroj čitanja: 1283 ... Autor:  ...