GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijestiPriopćenje - Javna prezentacija projekta PUNK
31.10.2018. - Aktualnosti


31. listopada 2018. godine održala se javna prezentacija projekta “Poduzetnički inkubator Kutina – PUNK” u vremenskom razdoblju od 10.00 – 12.00 sati na adresi Hrvatskih branitelja 2, Kutina u organizaciji sa suradnicima na projektu.

U prostorijama novouređenog Poduzetničkog inkubatora poduzetnicima i javnosti su se predstavile aktivnosti koje će se provoditi u sklopu Poduzetničkog inkubatora Kutina – PUNK a koje su usko vezane za same poduzetnike. Prezentacija MSP-ovima je bila otvorenog tipa kako bi se poduzetnici upoznali sa svim aktivnostima projekta koje su usmjerene na razvoj malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Kutine te dostupnosti usluga i same infrastrukture.

Uz najam prostora poduzetnicima će se pružati i sljedeće usluge u sklopu Poduzetničkog inkubatora Kutina – PUNK-a: međunarodna promocija i umrežavanje, knjigovodstvo, financije, pravni poslovi, nabava, usluga umnožavanja, ispisa i skeniranja dokumenata, izrada poslovne dokumentacije; organiziranje posebnih događanja – motivacijski događaji; start-up weekends, in house treninzi; savjetovanja i individualna savjetovanja na teme - komercijalizacija i inovacije, EU fondovi, financije i knjigovodstvo, pravo, ljudski resursi, edukacija po pojedinim sektorima; program inkubiranja početnika u poslovanju; korištenje usluge akceleratora; virtualni poduzetnički inkubator, istraživanje tržišta; program razvoja poduzetničkih ideja, program razvoja društvenog poduzetništva i socijalnih inovacija; regionalna mobilna poduzetnička klinika itd.

Riječ je o projektu „Poduzetnički inkubator Kutina“ kojega je Grad Kutina u suradnji sa Razvojnom agencijom Mrav 2016. godine prijavio za korištenje sredstava iz fondova Europske unije. Ukupna vrijednost projekta iznosi 6.810.413,46 kn, a sufinancira se iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, odnosno iz Europskog fonda za regionalni razvoj putem sredstava plasiranih u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga za Razvoj poslovne infrastrukture, referentne oznake poziva KK.03.1.2.01 u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u iznosu od 6.500.503,39 kn .

Pozivaju se svi poduzetnici da se jave u prostorije Razvojne agencije Mrav ili na kontakt broj: 044/659 – 078 te email: info@ra-mrav.hr ukoliko su zainteresirani za usluge Poduzetničkog inkubatora Kutina – PUNK.

 


Službeni dio

U Kutini

Prekosutra : Kino pod zvijezdama
30.06.2019 : Banova u srcu

Popis službenih obavijesti