GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijesti


Jednostavna nabava: OŠ Zvonimira Franka - Prijenosna računala
9.11.2018.

Sukladno Pravilniku o provedbi  postupaka jednostavne nabave Grada Kutine (Službene novine Grada Kutine 3/17), OŠ Zvonimira Franka objavljuje dokumentaciju za nadmetanje i provedbu postupka jednostavne nabave za nabavu informatičke opreme.


Pročitajte obavijest.

Natječaj: POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI
9.11.2018.
Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u službu u Grad Kutinu, Službu za opće poslove, na radno mjesto – referent – administrativni tajnik gradonačelnika – 1 izvršitelj, na neodređeno vrijeme, objavljuje POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI (PISANO TESTIRANJE I INTERVJU) KANDIDATA.

Pročitajte obavijest.

Savjetovanje s javnošću: Nacrt proračuna Grada Kutine za 2019. godinu
8.11.2018.
Ovim putem se poziva zainteresirana javnost - trgovačka društva, građani, udruge, građanske inicijative, zaklade, javne i privatne ustanove, svi zainteresirani koji svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetnijeg Proračuna Grada Kutine za 2019. godinu i projekcije proračuna za 2020.-2021. da se odazovu.

Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Nabava svjetlosne dekoracije Grada Kutine povodom božićnih i novogodišnjih blagdana
7.11.2018.
Sukladno Pravilniku o provedbi  postupaka jednostavne nabave Grada Kutine (Službene novine Grada Kutine 3/17),Grad Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje  i provedbu postupka jednostavne nabave  svjetlosne dekoracije Grada Kutine povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Pročitajte obavijest.

Natječaj: POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI - Viši referent za projekte i razvoj
6.11.2018.
Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u službu na radno mjesto viši referent za projekte i razvoj u Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, Odsjek za razvoj i upravljanje projektima na radno mjesto, objavljuje POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI (PISANO TESTIRANJE I INTERVJU) KANDIDATA

Pročitajte obavijest.

Gradska uprava: JAVNI POZIV ZAŠTIĆENIM NAJMOPRIMCIMA, ZAŠTIĆENIM PODSTANARIMA I PREDMIJEVANIM NAJMOPRIMCIMA
6.11.2018.
Pozivaju se osobe  koje na temelju posebnog propisa primaju stalnu socijalnu pomoć a koriste stan sa statusom zaštićenog najmoprimca, zaštićenog podstanara i predmnijevanog najmoprimca koji se nalazi na području Grada Kutine, a nije u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, jedinice područne (regionalne) samouprave ili Republike Hrvatske, da podnesu zahtjev za plaćanje razlike između povećane zaštićene najamnine i zaštićene najamnine na dan 31.08.2018.godine, odnosno plaćanja  razlike između povećane naknade i naknade na dan 31.08.2018.g.

Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: OŠ Mate Lovraka - Prijenosna računala - Izmjena dokumentacije
5.11.2018.

Sukladno Pravilniku o provedbi  postupaka jednostavne nabave Grada Kutine (Službene novine Grada Kutine 3/17), OŠ Mate Lovraka objavljuje  I. IZMJENE -  dokumentacije za nadmetanje  i provedbu postupka jednostavne nabave za nabavu prijenosnih računala.


Pročitajte obavijest.

Aktualnosti: Priopćenje - Javna prezentacija projekta PUNK
31.10.2018.
U prostorijama novouređenog Poduzetničkog inkubatora poduzetnicima i javnosti su se predstavile aktivnosti koje će se provoditi u sklopu Poduzetničkog inkubatora Kutina – PUNK a koje su usko vezane za same poduzetnike. Prezentacija MSP-ovima je bila otvorenog tipa kako bi se poduzetnici upoznali sa svim aktivnostima projekta koje su usmjerene na razvoj malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Kutine te dostupnosti usluga i same infrastrukture.

Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: OŠ Mate Lovraka - Prijenosna računala
31.10.2018.
Sukladno Pravilniku o provedbi  postupaka jednostavne nabave Grada Kutine (Službene novine Grada Kutine 3/17), OŠ Mate Lovraka objavljuje dokumentaciju za nadmetanje  i provedbu postupka jednostavne nabave za nabavu prijenosnih računala.

Pročitajte obavijest.

Aktualnosti: OBJAVLJEN JAVNI POZIV NA UPIS NOVIH DIONICA
29.10.2018.

Sukladno odlukama Glavne skupštine od 9. srpnja 2018. danas je Petrokemija d.d. objavila Javni poziv na upis najmanje 40.000.000 do najviše 45.000.000 novih redovnih dionica Društva.

Detalje možete pronaći na mrežnim stranicama Petrokemije d.d. i Zagrebačke burze.


Pročitajte obavijest.

Aktualnosti: Obavijest o posebnoj regulaciji prometa u povodu Blagdana Svih svetih
29.10.2018.

                                                                                                     O B A V I J E S T
                                                                                                o regulaciji prometa

Komunalni servisi Kutina d.o.o. obavještavaju građanstvo da će se povodom blagdana Svih Svetih organizirati poseban način prometovanja na prometnicama uz Gradsko groblje Kutina.

Dana 31. listopada i 01. studenog 2018. godine u vremenu od 07,00 do 22,00 sati uspostavit će se privremena regulacija prometa u Cvjetnoj ulici u Kutini u smjeru istok-zapad. Promet u Crkvenoj ulici od raskrižja sa Cvjetnom ulicom i prometom Vinogradskom ulicom od Crkvene ulice do raskrižja sa ulicom Kralja Zvonimira odvijat će se u smjeru sjevera.

Promet će biti preusmjeren obilaznim cestovnim pravcima.


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: OŠ Stjepana Kefelje - Nabava prijenosnih računala
25.10.2018.

Sukladno Pravilniku o provedbi  postupaka jednostavne nabave Grada Kutine (Službene novine Grada Kutine 3/17), OŠ Stjepana Kefelje objavljuje dokumentaciju za nadmetanje  i provedbu postupka jednostavne nabave za nabavu prijenosnih računala.


Pročitajte obavijest.

E-Oglas: Građevinska dozvola za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava - poboljšanje vodno - komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina (vodovodna mreža)
23.10.2018.

Grad Kutina, Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo, rješavajući po zahtjevu koji je podnio investitor MOSLAVINA d.o.o., HR-44320 Kutina, Zagrebačka 1, OIB 98526328089 zastupan po Hidroprojekt-ing., Draškovićeva 35/I, Zagreb, OIB:07963942338 na temelju članka 99. stavka 1. Zakona o gradnji ("Narodne novine" broj 153/13. i 20/17.), izdaje  GRAĐEVINSKU DOZVOLU .


Pročitajte obavijest.

Gradsko vijeće: 14. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutine
19.10.2018.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Kutine saziva 14. sjednicu Gradskog vijeća Grada Kutine za dan 25. listopada 2018. godine (četvrtak) s početkom u 14:00 sati u gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12, Kutina.


Pročitajte obavijest.

Natječaj: Natjačaj za prijam u službu - viši referent za projekte i razvoj
19.10.2018.
Javni natječaj za prijam u službu u Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, Odsjek za razvoj i upravljanje projektima na radno mjesto viši referent za projekte i razvoj – 1 izvršitelj/icana neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca.

Pročitajte obavijest.


Stranica 1 od 33 Predhodna [1][2][3][4][5][6] Sljedeća

Službeni dio

Popis službenih obavijesti