GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijestiObavijest kandidatima za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi - OŠ Zvonimira Franka
15.9.2017. - Rezultati natječaja


U sklopu projekta „Učimo zajedno II“ koji se provodi u okviru instrumenta „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III“ temeljem poziva UP.03.2.1.03 Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020., dana 25. kolovoza 2017. godine objavljen je Javni poziv za prijavu kandidata (m/ž) za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi za školsku godinu 2017./2018. Javni poziv je objavljen na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Osnovne škole Zvonimira Franka, Kutina, te mrežnoj stranici Grada Kutine.
Obavještavamo Vas da su po Javnom pozivu, na temelju prethodne suglasnosti Školskog odbora OŠ Zvonimira Franka, Kutina za zasnivanje radnog odnosa, izabrani sljedeći kandidati, koji udovoljavaju uvjetima Javnog poziva:
1. Aramić, Ana
2. Cerovski, Danijela
3. Kisela, Martina
4. Krezić, Helena
5. Plaskonj, Mihaela
6. Sladojević, Gordan
7. Štavalj, Ivana.
S imenovanim kandidatima sklopit će se ugovor o radu na radnom mjestu pomoćnika u nastavi na određeno, nepuno radno vrijeme od ukupno 20 sati tjedno.

Službeni dio

Popis službenih obavijesti